|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#1 |
Üye
Tecrübe Puanı: 7017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
işte o bölge ve bulduğum açılmayı bekleyen güzellikler!
şimdi gelelim açıklamaya; alk 2 resimdeki odalar zaten ortada son resim ilk açtığım konudaki bölgede mahsene iniyor fakat 5.basamaktan öteye geçmek zor!!!3. resimdeki açık kısım yaklaşık yarım metre ve tünel girişi!tünelin sonu mahsenin olduğu yere gidiyor düşüncesindeyim... gelelim 4. resim işte o resim beni öldürüyor ömrümü yedi ömrümü ![]() |
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#2 |
Guest
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
4.resmın tespıtını nasıl yaptınız kardes?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Üye
Tecrübe Puanı: 7017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
hertürlü Yapildi Zaten Görmek Yetiyor Bu Işten Anlayan Bastiği Yerin Altini Görür Ustam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 169017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
işte bu
neyi nerede arayacağını bilmek bulmanın yarısıdır |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Üye
![]()
rahatladik Mi Arkadaşlar
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
eee istihkam seninde ustan olsa sende net ve kesin konuşurdun dostum ...:
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
![]()
dayıcım guzel bır noktaya temas etmıssın tesekkur ederım ama unutmakı bizim ustamızda abımızde bellı cok sukur: KAYİPKEPENK
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
s a arkadaşımız ilk önçe her işin önünden azim gelir İŞALLAH bu azimde sende var ben burasını alaçağım diyorsun ALLAH gönlüne göre hayırlısını versin ALLAH muhafak eylesin
|
![]() |
![]() |
#10 |
Üye
![]()
inş. ALLAH razı olsun orayı görmeden bana bu ş haram
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|