|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
selamünaleykümarkadaşlar lütfen herkese sesleniyorum gönderdiğiniz işaretlere yapılan yorumları takip edelim takip edmiyeceğiniz işaretler siteye atılmasın ustalar soru soruyo 15 gündür cevap yok ikizlerergin kardeş işaretinle lütfen ilgilenirmisin
|
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
aradıgın zırvededır kardesım zırvede yogunlasılmalı...
zırve kayalıgı sıralı bır kaya dzgısı olmayıp bır butun kaya toplulugudur ve aradıgınız kaya ıle toprak bırlesımı bır duzluktedır. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 48017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
arkadasım işaretcı usta soylemıs
fakat bende orada oldugunu sanmıyorum yukarıda ara arayacagını oroya cok ii bak ama zor bı iş vede gıdınce mutlaka resımle |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 47017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Arkadaşlar ustalar bu işe kafa yoruyor en önemliside zaman ayırıyor.Ya mesajlarımızı takip edelim ya da hiç göndermeyelim lütfen.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Üye
Tecrübe Puanı: 4017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
kardeşim ustalar yorumlamış ama bende fikrimi yazayım kesinlikle mezardan bahsediyor 7 adımı geçmemek şartıyla etrafını araştır üç yön vermiş belki yönlerin hepsinde mezar vardır belki o noktalar adım vermiştir egerki tek mezar ise büyük ihtimal öyle görünüyor yön derinlik yer mertebede açıklama yapılmış bir işaret degerli duruyor arkasını bırakma derim ben olasıkları söyledim kesin bilgi verecek bilgim yok kolay gelsin
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 349018 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
işareti güzel lakin arkadaş piyasade yok
![]() |
#17 |
USTA
Tecrübe Puanı: 5017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s.a ustalar gerekeni sülemişler aslında
suyun aktığı istikametinde 1 ile 10 mt arasını kontrol etmek lazım kanatimce. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Üye
Tecrübe Puanı: 9017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
burda ya oda mezarı yada kaya mezarı ara..ve kare oymanın üstünde çizik var onun istikametine doğru git..ve malı var...
saygılar agadn
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|