|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#1 |
Üye
Tecrübe Puanı: 7017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Konu scorpion_king tarafından (02-04-2009 Saat 11:35 PM ) değiştirilmiştir. |
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
kapak olsa bu kadar alenen olmaz.başka işaret yokmu bu kayalıkta ?
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Niyeki ustam tüm kaya mezarlarında girişler çokmu gizliki?Son büyük resimdeki nüans şu bence;Arabanın kapısı gözüküyo demekki burası bi yol kenarı.Yani aslında aleni bi kapak değil.Yolu açan dozer operetörü farkında olmadan mezarın kapağıda ortaya çıkarmış.Normalde o yol açılmasa o kapak ortaya çıkmayacakmış aslında,toprak altında yani gizli.Kapağın üstünde eski toprak seviyesi belli.Benim görüşüm bu..
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
haklı olabilirsin ama bundan daha güzel bir kapı vardı elimdi resmen ben burda diyordu ama o bile boş çıktıysa burası ne bileyim.genede ALLAH gönlüne göre versin.
Ustalardan da yorum alalım bakalım. Buyrun ustalar |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
kandela kardesım haklısın ve haklılıgını anlıyorum ama kapak derken hangı kapak nasıl kapak neyı ıfade eden kapak???
mesele bu. mezar kapagıysa kı kaya mezar kapagı olma olasılıgı yuksek alenen olması normal. defıne maksatlı kapaksa ıste o zaman ıs degısır ve butunuyle gızemını koruması gerekır ve bu denlı alenı olmaz. olmaması gerekır.(ıstısnalar harıc) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 169017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
bence güzel bir yer
kapak sırıtıyor,gülümsüyor gibi duruyor..belkide bir istinat duvarı görüntüsü var mahzende olabilir mezarda üstelik resimde birde üst tarafta toprağın aşınmasıyla yada harfiyat dolayısıyla birde magara ağzı açılmış gibi |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
TECRÜBELİ ÜYE
![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 24017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
sa bende kapak olma olsılığının yüksek olduğunu düşünüyorum ön tarafındaki toprağı biraz eşerseniz size kesin bir sonuç verecektir inşallah göründüğü gibidir hayırlısı olsun.yalnış işçiliği kolay olmayabilir.saygılar.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
USTA
Tecrübe Puanı: 5017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s.a resim de aramış olduğumuz yer tam olarak yeri belii dikkatli bakınca
görülüyo bir dayre işareti var yani tam altında uruyo mal alınmamış inşalah size nasip olur arkadaşlar saygılar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 48017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
evet ustalar bencede kapak fakat
ıstıhkam ve kandele ustalara katılmamak elde degıl ben burdayım dıye neredeyse bagrıyor ama zamanla bu seklede gelebilir bunuda unutmamak lazım elınıze saglık |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 349018 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
bütün yorumlara saygı duymakla beraber
buranın açılacak bir yer yada kapak oldunu hiç sanmıyorum her zaman dedimiz gibi eski adamlar sizin gördügünüzün bin mislini görüyordu
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|