Go Back   DefineBurada.CoM > FOTOĞRAFLI VE FOTOĞRAFSIZ İŞARETLERİNİZE YORUMLAR > Fotoğraflı İşaretlerinize Yorumlar
alan tarama | dedektör | toprak altı görüntüleme sistemleri

Seçenekler Thema bewerten Stil
Alt 02-13-2009, 09:47 PM   #11
Mağaracı16
Moderator

Mağaracı16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 136017
Mağaracı16 has a reputation beyond reputeMağaracı16 has a reputation beyond reputeMağaracı16 has a reputation beyond reputeMağaracı16 has a reputation beyond reputeMağaracı16 has a reputation beyond reputeMağaracı16 has a reputation beyond reputeMağaracı16 has a reputation beyond reputeMağaracı16 has a reputation beyond reputeMağaracı16 has a reputation beyond reputeMağaracı16 has a reputation beyond reputeMağaracı16 has a reputation beyond repute

Mağara içinde çalışmalar yapılmış ama anladığım kadarıyla birşey bulunamamış.Mağara sonradan açılmaya benzemiyor.Birde büyük mağaranın 50 mt. üstünde küçük bir mağara daha var ama oraya bakamadım.Küçük mağara ya ulaşmaya çalıştım ama ulaşamadım.Küçük mağara ya giderken ufak çaplı çukurlar kaya içinde insanın sürünerek girebileceği oyuklar vardı.Hatta bir oyuğun içine girdiğimde toprağının çok yumuşak olduğunu gördüm ama belli bir yığılmadan dolayı daha ileriye gidemedim.Ufak bir aralığı vardı yani oyuk ileriye devam ediyordu ama yığılmadan dolayı devam edemedim.Birde bu oyuğa giden yol taşlarla örülü gibiydi.birde bir ağaç bu yol üstünde 6-7 kolu oyuğa çıkan yola merdiven korkuluğu gibi bir şekil almış.Hepsi sıralı nizami 6-7 kol.
bu doğal bir oluşum olabilirmi?
Mağaracı16 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
Yok