Go Back   DefineBurada.CoM > FOTOĞRAFLI VE FOTOĞRAFSIZ İŞARETLERİNİZE YORUMLAR > Fotoğraflı İşaretlerinize Yorumlar
alan tarama | dedektör | toprak altı görüntüleme sistemleri

Seçenekler Thema bewerten Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 09-13-2009, 01:20 AM   #10
solmaz
Üye

Tecrübe Puanı: 16017
solmaz has a reputation beyond reputesolmaz has a reputation beyond reputesolmaz has a reputation beyond reputesolmaz has a reputation beyond reputesolmaz has a reputation beyond reputesolmaz has a reputation beyond reputesolmaz has a reputation beyond reputesolmaz has a reputation beyond reputesolmaz has a reputation beyond reputesolmaz has a reputation beyond reputesolmaz has a reputation beyond repute

Yıllar önce buldugum defineleri açıklıyacaktım. açıklamadan önce o günler kopyalanıp bir başka sitede yayınlanmaması konusunda görüştügüm bir dost bunun mümkün olmadıgı konusunda beni bilgilendirmişti. işte o gün benim için okumanın serbest yazmanın yasak oldugunu ögrendigim gündür. Aradan yıllar geçti Okumanında yazmanında yasak oldugunu ögrendim. Artık karşimdaki bir cam ekranı seyretmenin orda gördüklerim 3 adım ileri bir adım geri sagına seksen adım say soluna 40 adım say yok şu işaret yok bu resim yok bu çizgi yok efendim bu dedektör 8 metre derinlik yetmedi 25 metre derinlik bunların yanında birde küp dolusu çil çil altın yetmedi definecilikte cin peri hoca gazları site site dolaştım cam ekranda serettim Nikler deyiştirip gazcılar cazcılar eşliginde Definecilerle bilgi paylaşımı adı altında her telden türküler misali adına göre çubuk kan gurubuna uygun çubuk teknoloji artık site site bir harf olsun dogru bilgi öğrenebilirmiyim diye geze geze neredeyse kendi kendimi site sürtügü ilan edecektim.

Buna gerek kalmadı işte tilkinin dönüp dolaşıp gelecegi yer kürkcü dükkanı derlerya yıllardır dönüyoruz dolaşıyoruz anen başa geliyoruz velhasıl aynı tas aynı hamam misali.kim ne yaparsa yapsın kim site açarsa açsın kim kapatırsa kapatsın defineciyi fazla ilgilendirmiyor. definecilerin ortak bir noktada buluşup bilgi paylaşacagı yer bu işi yüregini ortaya koyarak kurulan define siteleridir. Şu anda tüm sitelere göz atıyorum ortada bir çok site var var olmasınada Neden 2 site görüyorum Peki bu siteler defineciye definecilik konusunda yeterli bilgiyi veriyormu.? . Yukarda buldugum definecilik oyunlarından bıkıp usandıgımı anladım artık buldugum defineleri bilgi olarak paylaşmaya karar verdim. Elbetteki benim buldugum definelerin aynısınıda sizler buldunuz buldunuz defineleri neden burada paylaşmıyorsunuz.?

Buldugum defineler sıradan şeyler olmadıgı gibi her definecininde öncelikle bu defineleri bulması gerektine inanıyorum. Bunu için diyorumki resimler işaretler çizikler figürler hepsi bir yazı biçimidir. kendine has özellikleri vardır. yaşayan medeniyetlerde yazan azdır okuyan çoktur yazanlar bir türlü yazı sanatlarını toplumun okumasına sunmuşlardır. Bunlar farklı çaglarda farklı biçimde yazı olarak kullanılmıştır. zamanla deyişime ugrayıp yeni medeniyetler yeni yazı biçimi getirmişlerdir. aynı yerde farklı medeniyetler farklı zamanlarda yaşamışlardır. hepsinin yazı sanatı şekli birbirinden farklıdır. Kimse işaretleri define diye algılayıp sahte şeylerin yaptıgı gibi sahte define sitelerininde definecileri yıllardır iki adım ileri bir adım geri adımlatarak hep aynı yerinde saydırmaya hakları yoktur. DEFİNECİLERİ İKİ ADIM İLERİ BİR ADIM GERİ YILLARDIR SAYDIRAN SİTELERE ŞÖYLE BİR GÖZ ATIN KAPANANLARI ANIMSAYIN. onların ne tozu ne izi kaldı biz burada dogruluna inandımız bilgileri paylaşmaya devam edecegiz. dün oldu gibi bu günde yarında burada definecilik üzerine dogru bilgilerde buluşacagız.

Evet arkadaşlar artık şu resimlerin fügürlerin oymaların çiziklerin vakti ve zamanı geldi Ben bunlaın yazı olduguna adim kadar eminim bu konuda elbetteki sırf yazı deyip işin içinden çıkılmayacak bunların gerekli açıklamalarınıda bilgi olarak paylaşacagız.. Bunların yazı olmadıgı konusunda tecrübeye dayalı bilgileri olan arkadaşların algılamalarını öğrenmek için onlara öncelik verelim. Saygılar.
solmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
Yok