Go Back   DefineBurada.CoM > FOTOĞRAFLI VE FOTOĞRAFSIZ İŞARETLERİNİZE YORUMLAR > Fotoğraflı İşaretlerinize Yorumlar
alan tarama | dedektör | toprak altı görüntüleme sistemleri

Seçenekler Thema bewerten Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 09-13-2009, 03:38 PM   #11
hira_pc
Administrators

hira_pc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 10
hira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond reputehira_pc has a reputation beyond repute

s.a. solmaz usta şimdi definecilikte dediğin gibi sabit adım olayı olmaz bu işaretin adımı su bu denmez sabit değildirki sana adım verebilsinler bundan dolayı güzel noktaya değinmişsin...
sonra define olayında tılsımın varlıgı bana göre kabul edilmesi gereken bir gercektir. tabikide bu kişiden kişiye değişir ve herkezin düşüncesine bilgisine saygımız var.
diğer yönden dediğin gibi işaret kagıttaki yazıyı düşünün onun kayalara aktarılmasıdır ki buda sabit değildir kişiden kişiye değişir . kavim medeniyet gömülerinde medeniyetten medeniyete ve yine aynı medeniyetin iki ayrı yere gömmesinde dahi değişiklik oldugu garantidir... önce işaretler sanki bir kagıda yazı yazar gibi tasarlanır yapacak kişi tarafından sonra taslara aktarılır bunun icinde önemli olan işaret okumaktır her zaman dediğim gibi işareti okursun güzelde gözlem gücün varsa yerini tespit etmek bulmak herkez icin daha iyi olur... bir önce acılmıs işaretin yerini bir baska yerdeki işaret icin yorumlamakta dogru değildir cünkü oraya sen kendine göre tasarladın gömdün buraya ben benden baskası bulmasın diye kendime göre tasarladım gömdüm onun icin kişi kendine göre tasarlar gömer yapmamız gereken onun kaya üzerindeki işaretlerini yazı gibi okumak olsun ...
mezarlar olayında tarz yakınlıgı görmek mümkündür cünkü medeniyetlerdeki ortak işaretler bulunur ama degerlilerinde gizlierinde yine gizlilik faktörü vardır...
hira_pc isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
Yok