Go Back   DefineBurada.CoM > FOTOĞRAFLI VE FOTOĞRAFSIZ İŞARETLERİNİZE YORUMLAR > Fotografsız İşaretlerinize Yorumlar
alan tarama | dedektör | toprak altı görüntüleme sistemleri

Seçenekler Thema bewerten Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 09-28-2008, 05:01 PM   #13
geçmişine sahip çık
Guest

selamun aleykum
saygı deger dayı abım
oncelıkle cevabım bıraz gecıktı .kusura bakmayın.1.sudur kı tekrar edıyorum benım sızlerı asla ve asla tartma gıbı bı dururumum olamaz
2.olarakda benım evet bunu her an soylemek hosuma helede bu konudan sonra hosuma hiç gıtmıyor. profosyonellık derecesınde egıtımım var elhamdulıllah .ama gramer ve fıkhı yonunu kast etmıstım ve ayrıca geçenkı konuyla alakalı benım sadece o sekle bakarak yaptıgım bı yorumdu.yanı oradakı resme bakarak gordugum rakamların olabılecegını soyledım.fakat ıllakı kesın budur veya boyledır demedım.cınlerın defınecılıkle alakalı olan kısmına gelınce benım aldıgım egıtımde boyle bı alan yoktu.sızın kast ettıgınız kısım evet çok farklı yanı cınlere mudahale edılmesı olayı.anladınızkı sayın dayı abıcım hoca var.hoca var.ben ısın bu kısmında tabıkıde yokum.yanı sızın anlayamadıgınız gıbı bı bılgım yok.kast ettıgınız cahıllıgım bu ıse.
bırde su var kı benım sızlere sormam veya arastırmasını yaptıgım konu yerden çıkan ışık olayı ıle alakalıydı.ve halada ara sıra çıkmaya devam edıyor.ama ben sızlere bunu sormamdakı sebebım ne olacagı ıdı.ben sıze bunun dınde yerı nedır dıye bı sorum oldugunu hatırlamıyorum.ya ben kendımı anlatamadım.veya sız benı yanlıs anladınız.bunu bıdaha sızden ıstırham etsem kı acaba ben ne sordum da çelışkı olustu.haa bırde dıger olay var
yapılan kazıda bellı bı metreden sonra çıkan kelebekler olmustu dedım .ama bunu tekrar edıyorum dınde yerı nedır demedım.sadece ne olabılır dedım .çunku dedıgım gıbı benım aldıgım ılmle hiç bı alakası olmayan bı konu bu çunku.anlarsınız kı bu ılım çok farklı bı boyutta.
sımdılık bu kadar olsun...dıyeceklrım bu kadar
saygılarımı sunuyorum
allaha emanet olun
sanırım kendımı ıfade edebılmısımdır.