Go Back   DefineBurada.CoM > FOTOĞRAFLI VE FOTOĞRAFSIZ İŞARETLERİNİZE YORUMLAR > Fotoğraflı İşaretlerinize Yorumlar
alan tarama | dedektör | toprak altı görüntüleme sistemleri

Seçenekler Thema bewerten Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 04-01-2009, 02:06 PM   #11
AKREP01
TECRÜBELİ ÜYE

AKREP01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 24017
AKREP01 has a reputation beyond reputeAKREP01 has a reputation beyond reputeAKREP01 has a reputation beyond reputeAKREP01 has a reputation beyond reputeAKREP01 has a reputation beyond reputeAKREP01 has a reputation beyond reputeAKREP01 has a reputation beyond reputeAKREP01 has a reputation beyond reputeAKREP01 has a reputation beyond reputeAKREP01 has a reputation beyond reputeAKREP01 has a reputation beyond repute

sa arkadaşlar kanal ve oyma işaretine bakmaya gittiğimde durası ile karşılaştık oyma ve kanal işareti ile arasında 2,3 metre var burası çok ilginç bir yer hira senin yorumunu okuyunca şimdi hatırladım bizi oraya götüren arkadaş bu yumurta gibi çıkmış olan kayanın hemen 3 metre önünde bir oda büyüklüğünde bir kaya kütlesi ve bu kaya için yatmış tavuk diyorlarmış ama ben benzetemedim ve daha doğrusu incelemedim ama şimdi aklıma geldi eğer gerçekten denildiği gibi yatmış tavuksa ve bu kayanın içinden çıkarmaya çalışılan yumurta olamazmı birde böyle düşünün.burayı biz yapmadık ortam müsait olduğundan arkadaşlar köylüler kazma ve balyozlarınıda oraya bırakmışlar.hira yorumun tam isabetli burdaki kayalara ufak işaret yapılacak cinsten değil kayanın kendisini işaret olarak yapmışlar bende aynı fikirdeyim.

şimdi dediğim gibi burası 30 metre kare 3,4 metre yüksekliğinde bir kum kaya kütlesi bu konu ve diğer oyma ve kanal konusu bu kaya kütlesinin toprakla temas ettiği kısım aralarında 3 metre var fakat şimdi koyacağım resimde ilginç buda bu kayanın üstünde bu şekilde duruyor.
AKREP01 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
Yok