|
![]() |
|
Seçenekler |
Değerlendirme: ![]() |
Stil |
![]() |
#41 |
Üye
Tecrübe Puanı: 3017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Bunu da ben buldum.Uçan domuz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Yeni Üye
Tecrübe Puanı: 17 ![]() |
![]()
domuz uçamadığı için sahtedir kesin
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Tecrübe Puanı: 134017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ederi yüksek ve degerlidir kondüsyonu ve durumu ile gramajları önem kazanır .hayırlı olsun emi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 349018 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ben domuza benxetemedim yaw
daha çok ejdarhaya benzer
![]() |
#45 |
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 438018 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
:
![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Üye
Tecrübe Puanı: 3017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ben sitenin yalancısıyım
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 593019 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() -------------------------------------------------------------------------------- Ben sitenin yalancısıyımUçan domuzlu para demişler bende sizlerle paylaştım. selamünaleyküm hülya uçan domuzlu para diye sitede kimse birşey yazmamış o sadece sizin söyleminiz VE HATTA KENDİ BULDUĞUNUZUDA dikkatle bakarsanız görürsünüz saygılar DAYI
![]() |
#48 |
Üye
![]()
Slm dayı ben bu parayı kataloğdan buldum ve orada uçan domuzlu para yazıyordu.Galiba yanlış anlaşıldım.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 593019 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
selamünaleyküm hülya kardeşim bende bunu demek istedim siz sitenin yalancısıyım deyince bende sitede böyle bişey olmadı dedim konu şimdi anlaşıldı kusura bakmayın site yerine katolok deseydiniz olurdu saygılar DAYI
![]() |
#50 |
Üye
![]()
Slm dayı birbirimizi yanlış anladık sanırım ben sizden özür dilerim.Keşke böyle bir para bulmak hepimize nasip olsa.Saygılar dayı.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
Seçenekler | |
Stil | Konuyu değerlendir |
|
|