|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
|
![]() |
#1 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 593019 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
aklın yolu birdir. arif olan anlar
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#2 |
Yeni Üye
Tecrübe Puanı: 1017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
dayım tamamda ne annatmak ıstemıs adam
hadı kazmayı annadık kure annadık yılanı annadık dıyelım pekı mıhrapne bırazdaha yardımcı olursan sevınırım dayım gercı hıcbırını annamadım ama yılan dayre seklınde kafası icerde dılı catal yapmıs kuyruk dısarda ilerısınde kazma gercı cekıcte olabılır tam annayamadım cunku ıkısınede benzıyor ılerde kurek bıraz ilerde CIFT (HH) GIBI MIHRAP hepsı sıralı kayalık bır yerde altından dere akıyor derenın altında deyırmen ve rıvayete göre orda deyırmencının parası saklıymıs 40 okka altın para babam annatırdı ben işaretı bulamamıstım cok sukur sımdı amcam bulmus kendı köyümde saygılarımla |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Tecrübe Puanı: 134017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
yılan hazinenin üstünde oturuyor çatal dili zehir ve tuzak var diyor,çekiç ile kürek kır kaz ve al manasında ,mihrap girişi papaz mezar odasının girişi göstermiş her biri farklı ve güzel işaretler bol şans emi
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
Seçenekler | |
Stil | Konuyu değerlendir |
|
|