|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#11 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Tecrübe Puanı: 134017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
arkadaşım yorumlar iyi ağzı kapatılmış mağra veriyor işaretler benimkisi biraz farklı o üçümcü resim korkunç derecede kötülük büyüsü kan büyüsü gibi durmakta benim görüşüm kan akıtmadan alamazsınız.kolay gelsin emi
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Üye
Tecrübe Puanı: 16 ![]() |
![]()
slm mechul bu bi tuzakmi yani.? ne yapmam gerek buyusunu var betduasimi sence tam olarak nedir bu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 134017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
dediğim gibiüçüncü resimden hoşlanmadım.üç harflilere ,peri yede inanırım ; hırıstiyanların ve yahudilerinde dini hak dindi!!!nasıl kuran ayaetlerini kullanarak büyü yapıyorlar ise diger dinler bozulmadan önceki kısımları kullanarak büyü yapmaları pekala mümkün,çözümüne gelince iyi bir okuyucu ,kuvvetli bir ALLAH (CC) dostu lazım bu hususta!!!son resmin horasanı kan renginde ve üzerindeki işaretlerde deformede olsa ibranice bir şeyler olabileceğini degerlendiriyorum.kapatılmış bir mezar tünelle ulaşacaksınız ,önce girişi bulun boşluğu tesbit edin en sona açmadan şahıs ile işleme başlayın emi
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Üye
![]()
Peki mechul usta. ben bu isten uzak durayim. onlara bunde inanirim bu ibranice olabilir demissin kac yillik kimlere ayit olabilir
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Tecrübeli Üye
![]()
dediğim gibi silinmiş yaklaşık tahminim2300-2500 yıl önce gibi duruyor ibranice bilmem ben ama kapalı yer mutlaka resmedilmiş.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 157017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ustaninda dedidgi gibi tilsim olabilir
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol. http://img694.imageshack.us/img694/5396/emeesaygj.gif |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Üye
![]()
ustalar sagolun. tilsim lazim ama ben nerdeyim son noktami burasi nereyi arayim. bu kok boyali olan yer kayanin alt kisminda sanki ilgiyi cekmek icin kayanin ustune oval sekil yapilmis ve topraya cok yanin olan alt kismada bu boyayi yapmislar.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 593019 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
selamünaleyküm meçhul usta bu 3000 yıldanda fazla derim isa sadece 2000 yıl oldu ibranice ise musa zamanına dayanır ki bunuda buzağı resmi doğruluyor. kan akıtma işine gelince iyi bi hoca bulur ne kanı olduğunu bulur çok basit bi işlemi var . bizim murat gene hoplıyacak bırakın bu işleri diye ama ne yapalım bu iş böyle saygılarDAYI
![]() |
#19 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Jul 2009
Tecrübe Puanı: 57016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
sa arkadaşlar ve ustalarım ben o taşı kök boya diye deyerlendiriyorum eger kan olsa siyahlaşır ve o tarihten bu güne tozu bile kaması mümkün deyil tılsıma gelince bizim dinimi son dindir islamiyet o hurafelerin tılsımı felan sökmez allah dorunun yanındadır al abdesi cek besmeleyi yola devam durmak yok o eski insanlar kök boyaile korkunç figürlerle kendi toplumlarından koruma geregi duymuşlar ozaman niye tuzak kurmak için uraşmışlar yap tılsımı onlarda ilerigelenleri biliyorlarki aslı arası yok bilinçsiz hak inaniyor bizdeki sahtekar hocalar varya hocanında hakkını ayırırsan helaldir evladım gibi misali itibar etmeyin allah diyoki isteyin kulum .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Banned
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
at kanı olmasın o
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
Seçenekler | |
Stil | Konuyu değerlendir |
|
|