|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#1 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Tecrübe Puanı: 134017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
slm arkadaşlar belgeli haritalı bir konu hakkında bir dostum yer bulma konusunda yardım istedi ,yardımcı olabilmek ,bilinmeyeni bilene sormak ve öğrenmek istiyorum şimdiden yardımcı olanlara tşk ederim.
ankara -eskişehir arasında kazan deresi denen bölgeyi arıyorum,içerisinden ankara çayı geçiyor muş bu bölge ve yeri bilenlerin şimdiki ve eski isimleri ile tarif etmelerini rica ederim.saygılarımla ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#2 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Jan 2010
Tecrübe Puanı: 2016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
slm kardeşim bahstmiş olduğun yer şu anda kurumuş hatta yollar bile yapılmış olabilir bu şekilde bulamaz sın bu isimlerin eski yeni isimlerini araştır kolay gelsin
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
kıymetlı emektar mechul kardesıme gereken yardımı lutfen seferber edınız .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 593019 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Selamünaleyküm usta benşm bildiğim ankaraya bağlı kazan kızılcı hamam tarafında ama genede araştıralım en kısa zamanda bişeyler buluruz inşallah
![]() |
#5 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Tecrübe Puanı: 449017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
evet kazan köyu var ben de bı yerde demiştim kazan köyu ve bu yerde höyukler olmalı o höyugun ordan köye bakaılır ıse 21 adım ileride 3 adet mezar var ortadakı mezzar del define var..saygılar
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
Seçenekler | |
Stil | Konuyu değerlendir |
|
|