|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#11 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Mar 2010
Tecrübe Puanı: 3016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
bende burda tuzaga düştüm aslında sazanlık yaptım konuya atladım hos bu kartalın gerceginide gördüm benim gördüğümün kanatları acık bir yöne bakıyor gözleride kıpkırmızı parlıyordu adi volcan gercekten yasamıs altınada imzasını atmıs o kartalın. burdaki konu bilgilendirme amaclıymış naparsın cok gezenmi cok okuyanmı durumuna düştüm
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Tecrübe Puanı: 14017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
albay herkes kendi yorumunu yapar baskasının yorumunu eleştirme hoş deil...ben bildiğimi söledim kartal olması önemlı deil içinde gizli işaret bulmak önemlı buda kafasında dıkkat ederseniz 4 adet çizgi var buda mezar verıyo 4 veya 40 adımda mezarı var.altında hediye bırakırlar bırakmazlar bılemem her zaman hediye koymazlar bazen olur o bakmak gerek sadece...
![]() |
#13 |
Üye
Tecrübe Puanı: 3016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
selamın aleküm define duyenleri bana acil çubuk lazım özel mesajla bana ulasa bilirsiniz ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Üye
![]()
acil cubuk
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Üye
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Tecrübe Puanı: 14017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]()
![]() |
#17 |
Üye
![]()
biride tesekkür etmiş cok biliyor ya neyse bi ara yazmıstım son kez yazıyım kabul bu konuya atlayarak sazanlık yaptım konu bilgi amaclıymıs bi daha yazmıcam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Jul 2009
Tecrübe Puanı: 57017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
sayın albayım iyi gidiyor idik yazınız sıkılmayın neşeli oluyor sizin yazdıklarınızı olkumak.:d:d:d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Üye
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Jan 2010
Tecrübe Puanı: 2016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Arkadaşlar bu işaret kimbilir kaç yüzyıldır burada definecilik asırlardır var böyle güzel bir işaretin malzemesi yerinde kalmaz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
Seçenekler | |
Stil | Konuyu değerlendir |
|
|