|
![]() |
#1 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Jul 2010
Tecrübe Puanı: 1016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
seyrani: cnm kardeşim. Bilmek güçlü kılar insanı....... bu sana ne anlam ifade ediyor. ?
|
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#2 |
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 349019 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
nedim bak kardeşim bilmek insanı tabiki güçlü kılar amaa her zman her şeyi bileceksin diee bir olay yok peygamberlere bile her şey ögretilmedi
bizde herşeyi bilemeyz amaa haddimizi çokk ii bilirz nedim haddini de bileni ukala olmayanıda çok severiz mütavazilik insanı belki pasif gösterir bazı yerlerde ama insanı esasında öyle bir onurlandırırki işte o zaman o adamın görüşlerini fikirlerini sevsende sevmesende saygı dumak içinden gelir
![]() |
#3 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Jul 2010
Tecrübe Puanı: 1016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
seyrani kardeşim: haklısın evet ukalaca gelebilşir ama inan ki değilm. sadece bilgiliyim hepsu bu.... buda size ukalaca gelecek ama bu bu yani... ben bildiğili olduğum konuda konusurum. bilmediğim yerde de susup oturmasınıda! kaldıki hadimi ve saygımıda çok iyi bilirm. amacım teminederimki aşalamak veya birilerini kücük görmek asla değil!!! herkez yasadğı kadarıyla ulemadır. tüm arkadaşlarrıma sevgiler..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 593019 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
VARSAYALIM Kİ DEDİKLERİN DOĞRU BUYUR KARDEŞİM MEYDAN SENİN YALNIZ BUNDAN ÖNCE YAPTIĞIN GİBİ KİMSEYE SATAŞMADAN KENDİ HALİNE YORUMLAR BEKLİYORUZ Dayı
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
Seçenekler | |
Stil | Konuyu değerlendir |
|
|