|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#1 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Jun 2010
Tecrübe Puanı: 3015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ben şu an kayanın üzerinde durmaktayım kaya yerli kaya resimde de görüldüğü gibi hemen yanından dere akıyor karşıda ise yuvarlak oymalar var belki onlarla bir bağlantısı yoktur ama ben defalarca gitmeme rağmen girişi hala bulamadım belki sizlerden alacağım bilgiler ışık tutar diye düşünüyorum verdiğiniz vede vereceğiniz bilgiler için herkese teşekkürler
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#2 |
Administrators
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s.a. birinci resmin resime göre alt bölgesini arastırmanı tavsiye ederim ... diğer oyuklarda yakınıında bulunan mahsen kapalı bir mekan veya tünel girişi oldugunu veriyor yapılıs itibariyle mezar oyukları değiller...saygılar
![]() |
#3 |
Üye
Tecrübe Puanı: 3015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
burası dere boyu olduğu için pek önemli değil diye bir arkadaşım yorum yaptı sizler acaba ne dersiniz değer mi ?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Administrators
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
önemli olan zaten dere kenarlarıdır dere boylarında hep varlıklı halk yasamıstır... değerli mezarlar bile suya yakın yerlerde olur...saygılar
![]() |
#5 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Tecrübe Puanı: 134017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
kanal yön gösterir !birinci resimde ana kayada kanal olması gerek!zengin mezarı diger oymalar farklı hadef sen o yerli kayanın etrafına yoğunlaş.bol şans
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Üye
![]() Alıntı:
kanal yoksa ne tarafa bakmam gerekli çünki ben kanal falan görmedim ve yukarıda da yazdığım gibi dereye çok yakın olması bir şey ifade eder mi? arkadaşım uğraşmamamı söylemişti derenin kenerında olduğu için bilgi verirseniz sevinirim. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Jan 2010
Tecrübe Puanı: 15016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Slm burada hira-pc arkadaş gerekeni söylemiş kare oymayla ilgilen diğeri mezar işaretine benziyor ama bence değil sanki hani çoğrafyada labya denilen şeylere benziyor suyun sert akmasından kayanın yumuşak kısmını aşındırması gibi birşey. Bu kare veya dik dörtgenin çok yakınındadır bunu anlamak için yuzey araşırması yapmalısın sonra oymanın genış acısına bak oda yoksa iç kısmının meyıllı kısımını kale al. Hadi oda yoksa toprağa neresi yakınsa o taraftadır o işaretten en fazla uzaklığı 6 m cıvarı yanı araştırmanı yapacağın yer 6 fazla uzaklaşma
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
bunlar lapya degıl kardes;
bızans donemı yerlesım yerı genıs alana yayılmıs vazıyetettedır coreklenmıs tas obeklerı kesme tas bloklar ve kaya dıbı patıka yollar coktur burada. oda mezarın var: duvar bulmalısın, işaretın cevresınde arastırmanı yogunlastır. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Jul 2010
![]()
DAha önce su akar güldür güldür dememiş miydik.Kareler oy kareler.Boş çıktınız kaç kereler.Uslanmaz bre gönül parelendi kareler kaç kereler.kolay gelsin.
![]() |
#10 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 229017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ah be hemşerim,ne yapmak istediğini anlamış değilim.Ben sana dere yataklarını bırak,yukarılara çık dedikçe;sen gidip daha derin sulara dalmaya çalışıyorsun..!
![]() Fotoğraflarda görünen oymaların hepsi,suyun dönmesiyle açılan doğal çukurlar.Senin anlayacağın burası da olmadı. ![]() Kudret sahipleri ve zenginlerin daima yükseklerde yaşadıklarını ve yine oralara gömüldüklerini unutma. ![]() Hadi gel bir atasözü de biz söyleyelim.İstikbal zirvelerdedir. ![]() Selamlar.
![]() |
Etiketler |
Yok |
Seçenekler | |
Stil | Konuyu değerlendir |
|
|