|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#1 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 6017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
S.a işaretsiz bölüme yazdıgım papatya resmiymiş. Resim suan elime geçti. 1 Ermeni bu İşaretleri kırdırmıs elimizde önceden çekilmiş bu resimler var. Gen,iş fotosunu Daha sonra çekip göndereceğim.Şimdilik bu işarete göre yorumlarınızı Bekliyorum Selamlar Saygılar....
http://img801.imageshack.us/img801/4011/resim2w.jpg http://img820.imageshack.us/img820/7618/resim1s.jpg |
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#2 |
Guest
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
resım baya bır hırpalanmıs cevreden bahset,
yamaca yukarı dere ıcınde buyuk kaya ve kayanın sol yahut sag tarafında yamacta duzluk var mıdır ???? bu durum akarsuyun ıcerısı ıcınde gecerlı. devam et anlatımına. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 6017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s.a ustam işarete gittim baktım. zannedersem sahte bir işaret kırılgan bir kayaya yapılmış kaya ufalanıyor . resim bizi aldattı ilgin icin teşşekkür ederim.selamlar saygılar.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Tecrübe Puanı: 134017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 229017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
![]() Baksanıza ne çıkacağından bile o kadar emin ki;eğer yeri bilse kazma küreği yüklenip,kendi gidecek neredeyse. ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
dogusunu soyle 10 15 metre kadar dogusunu cekeydın keske o zaman cok soyleyeceklerım olurdu
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
Seçenekler | |
Stil | Konuyu değerlendir |
|
|