|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#1 |
Banned
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s.a uzun zamandır giremiyorum.
gözyaşı şişeleri hakkında bilgi verirmisiniz. Kimler kullanırdı hangi tarihten kalmadır. Ve birde fiyatlarını söylerseniz gerçekten çok işime yarıycak. Şimdiden Teşekkürler. |
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#2 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 593019 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
http://www.defineburada.com/forum/showthread.php?t=1779 yeşil elmas usta bu lingte bazı resimler var ama daha detaylı araştırıp bilgi vereceğiz DAYI
![]() |
#3 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 590017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
yesil elmas kullanıcı adlı arkadaşım gözyaşı şişeleri veya herhangi bir tarihi eser hakkında fiyat söylenmesi gibi bir durum söz konusu olamaz. Bu tür mesajların olması siteye zarar verecektir. Eğer elinizde gözyaşı şişesi veya şişeleri varsa mutlaka en yakın müzeye veriniz. Müze size fiyatları ve tarihi hakkında net bilgi dönüşü mutlaka yapacaktır. Lütfen define sitelerinde fiyat gibi konuları gündeme getirmeyelim. Kolay gelsin...
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 313017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
bildim kadariyla Roma ve Bizans dönemlerinde kullanilrlardi olen kisnin arkasindan onu seven insanalr agalar ve goz yasalrini bu siselere biriktirmis sonrda mezara koyulurmu
" Sende bir yumurta var, bende bir yumurta var Ben yumurtamı sana verdim, sen yumurtanı bana verdin Senin bir yumurtan, benim bir yumurtam oldu. Ama.. Sende bir bilgi var, bende bir bilgi var, Ben bilgimi sana verdim, sen bilgini bana verdin. Şimdi benim iki bilgim var, senin de iki bilgin var” |
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
Seçenekler | |
Stil | Konuyu değerlendir |
|
|