|
![]() |
#1 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Jul 2010
Tecrübe Puanı: 5015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
suyun içinde bir tarafı kesik bir kaya duruyo. o kayaya sırtını ver tepeki yığmayı görürsün zaten. 2 tane mezar odası yapılmış, yığmanın dışında, girişler suyun akış yönünde etekte. bu tığmaya varmadan da heybetli bir kayanın önünden geçicen. kayanın tepesinde bir havuz olacak. bi daha resimlersen söylediğim yerleri.
|
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#2 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tecrübe Puanı: 13017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s.a. ustalar bu taşın resimde bu yönde bir kare yada u denilenilinecek bir işçilik görüntüsü var üstteki kapakta da yay şeklinde bir işaret yada oyma sıralası var gibi siz ne dersiniz bence bu ön yüze sırtımızı verdiğimizde karşimizde doğal olmayan bir yüzey yapısına rastlayabiliriz saygılarımla
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 6017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s a arkadaşlar bu kaya doğal cıktı.nasibimizi başka yerde arıcaz.yorum yapan arkadaşlar cok teşşekür ederim selamlar saygılar.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 6017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
S A Ustam ilk resimde oraya gitmemiştim. gittiğimde o taşı kırdım etrafıda araştırdım sonuc yok .yakınlarında yerleşim alanı yok.yorumun cok yerindeydi. ne yapalım nasibizi başka yerlerde arıcaz . selamlar saygılar.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
Seçenekler | |
Stil | Konuyu değerlendir |
|
|