![]() |
#1 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 590017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
![]() |
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#2 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: May 2009
Tecrübe Puanı: 168016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s.a ilkim hocam eline sağlık da ahhh bi tanede ben bulabilsem şöyle 22kg kadarını
![]()
![]() |
#3 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 48017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
usta bu altınlar marmarada denızınde oldugu soylenıyor dogrumudur bununla ılgılı bır bılgı varmı
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 590017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Bu altınların birçok farklı yerde olduğu söyleniyor fakat bunlar rivayetten öteye geçmez kanaatindeyim. Ortada tek gerçek günümüz Avrupa ülkeleri ekonomilerine bakıldığında kriz içinde olmayan tek ülke Almanya diyebiliriz. Merkez bankası rezervinde olan yüklü altınlardan dolayı Almanya ekonomisi çok sağlam. Ben Almaların altınlarını ülkemizden bir şekilde alıp götürdüklerine inanıyorum.
![]() |
![]() |
#5 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Jun 2010
Tecrübe Puanı: 10015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ya arkadaşlar bunların yeri hangi bölgede bilgisi olan varmı
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Tecrübeli Üye
![]() Gerekli açıklamayı yapmıştım ama hala ülkemiz sınırları içinde olduğunu düşünen varsa tabiki umutları kırmak istemem. Böylesine büyük altın stoğunu ülkemizi cumhuriyetin kurulmasından önce işgal eden ülkeler tarafından veya almanlar tarafından alınmış olma olasılığı çok yüksek. Ve asla duyumlar rivayette öteye geçmeyecektir. Böyle önemli bir kaynağın bilgisi basit bir şekilde ortayada çıkmaz düşüncesindeyim. Önemli olan www.defineburada.com ailesi olarak ulaşabilecek konuları masaya yatırmamız ve birbirimize içtenlikle yardımcı olabilmemizdir.
![]() |
![]() |
#7 |
Tecrübeli Üye
![]()
![]() |
![]() |
#8 | |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Nov 2010
Tecrübe Puanı: 3015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
zira birinci dunya savasinda, ve ikincisinde, bosuna turkiye il beraber olmadilar, butun zenginliklerimiz alip goturduler. bir ingiliz bakani da diyor ki : eger turkiye'deki bakanlar avrupada olsalardi; avrupa çoktan batardi, zira osmanli bunlara ne kadar zenginlik birakmis ki yiye yiye bitiremiyorlar 70-80 senedir dedi gazete sutunlarinda.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
Tecrübe Puanı: 37015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s.a.biz kudret kalesine gittik kaleye kıkıyordukyanımıza bir çoban geldi çobanla epy konuştuk bize koroglu isminde bir yaşl amcanın burasını tam olarak bildigini soyledi oyaşlı dedenin yanına vardıgımızda
tam 112 yaşında idi ana çok dinçti bize kudret kalesini almanlar buraya geldiler burada 15 ve ya 20 gun kaldılar buraları uçaklarla bombaladılar ve gittiler ben subayın 1 nin yanına gittim ve komutan ne yapıyorsunuz dedim bana buradan uzaklaş yoksa zarar gorursun dedi bize bem nde oradan uzaklaştım ve evime gittim evide ali beyin koyunde idi kara hasan koprusu burda sitede karacanın kafasını kırmışlar ve sarı kızın yazısıda sitede saygılar |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Oct 2010
Tecrübe Puanı: 271015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
bir can kardeşime katılıyorum sadece almanlarmı amerikalılarda son sistem aletlerle vatanımızı tarayıp madenlerimizi tespit etmişler
![]() |
Etiketler |
Yok |
Seçenekler | |
Stil | Konuyu değerlendir |
|
|