Go Back   DefineBurada.CoM > FOTOĞRAFLI VE FOTOĞRAFSIZ İŞARETLERİNİZE YORUMLAR > Fotoğraflı İşaretlerinize Yorumlar
alan tarama | dedektör | toprak altı görüntüleme sistemleri

Seçenekler Thema bewerten Stil
Alt 02-09-2010, 01:36 PM   #11
ANGARALI
Üye

Tecrübe Puanı: 15016
ANGARALI has a reputation beyond reputeANGARALI has a reputation beyond reputeANGARALI has a reputation beyond reputeANGARALI has a reputation beyond reputeANGARALI has a reputation beyond reputeANGARALI has a reputation beyond reputeANGARALI has a reputation beyond reputeANGARALI has a reputation beyond reputeANGARALI has a reputation beyond reputeANGARALI has a reputation beyond reputeANGARALI has a reputation beyond repute

Slm. O ayılar nereye bakıyor kaşıda mağara veya magaraya uygun kayalıkmı var?
ANGARALI isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 07-21-2011, 10:52 AM   #12
seha
Üye

Tecrübe Puanı: 22014
seha has a reputation beyond reputeseha has a reputation beyond reputeseha has a reputation beyond reputeseha has a reputation beyond reputeseha has a reputation beyond reputeseha has a reputation beyond reputeseha has a reputation beyond reputeseha has a reputation beyond reputeseha has a reputation beyond reputeseha has a reputation beyond reputeseha has a reputation beyond repute

Kırılmış hali bişeye benzemiyor pek...Ama çerçeve içinde ayağı varsa; demekki bu gerçekten ayı..! Artı kafayı kırdıklarına göre; demekki olayı çözememişler ve malum eylemi yni kırma işlemini gerçekleştirmişler..Yani bu işten anlamayanların işi.
seha isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 09-15-2011, 11:30 PM   #13
muhammadali
Yeni Üye

Tecrübe Puanı: 14
muhammadali is on a distinguished road

Tpal ayı böyle olmazki
muhammadali isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 09-16-2011, 12:43 AM   #14
DAYI
Tecrübeli Üye

DAYI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 593019
DAYI has a reputation beyond reputeDAYI has a reputation beyond reputeDAYI has a reputation beyond reputeDAYI has a reputation beyond reputeDAYI has a reputation beyond reputeDAYI has a reputation beyond reputeDAYI has a reputation beyond reputeDAYI has a reputation beyond reputeDAYI has a reputation beyond reputeDAYI has a reputation beyond reputeDAYI has a reputation beyond repute

Evet bu topal değil zaten muhammadali ama diğer ayılarada benzemiyor kusura bakmayın ama bu ayıyı görmek içn ne kadar yol yürüdünüz bilemiyorum ama been olsam bir tek resimle gelmezdim. şimdi soralım arkadaşa topal ayı kolunun biri kesik olacak ama duvarda kabartma olacak uyuyormu heykel olduğu için uymuyor ama ayağıda gözükmüyor.oynayan ayı gene mağarada olacak ve duvarda olacak yanında def çalan çingene bulunacak .onada uymadı çolak ayı bu şekilde heykel amma kolunun biri sargılı olacak kollarını göremediğimiz için onada benzetemiyoruz. Yani demek istediğim şu ben bu kadar yol gitsem bir tek resimle gelmezdim.. Saygılar

Alt 10-15-2011, 08:14 PM   #15
formen16
Tecrübeli Üye

Tecrübe Puanı: 229017
formen16 has a reputation beyond reputeformen16 has a reputation beyond reputeformen16 has a reputation beyond reputeformen16 has a reputation beyond reputeformen16 has a reputation beyond reputeformen16 has a reputation beyond reputeformen16 has a reputation beyond reputeformen16 has a reputation beyond reputeformen16 has a reputation beyond reputeformen16 has a reputation beyond reputeformen16 has a reputation beyond repute

Ben burayı define sitesi sanıyordum.Bakıyorum işi arttırıp,artık ruh çağırmaya da başlamışsınız.
formen16 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
Yok

Seçenekler
Stil Konuyu değerlendir
Konuyu değerlendir: