|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
|
![]() |
#1 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 593019 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
usta bir işaret daha var bakalım bulabilirsem bu mezardaki işleri dışarı atıyor gibi DAYI
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#2 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 229017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tecrübe Puanı: 27016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
![]() |
#4 |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 229017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
medli kardeş,adına bakılırsa diyarbekirlisen.Afedersin ama teşbihte hata olmaz diye söylüyorum.Seninle veya memleketinle ilgili değil.Bu yüzden sakın yanlış anlama.
Senin memlekette alt tarafı bir köy ağasının pokunun üstüne bile pok yapılamazken;yerelde olsa koskoca kralın mezarının yanına mezar yapılacağınımı sanıyorsun da oraları buraları çerçeveleyip aklın sıra milletin zihnini bulandırıyorsun? O devir kapandı.Bundan sonra gelecekler,biraz serin gelecek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Tecrübeli Üye
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tecrübe Puanı: 27016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
beni tutan olmazda,
sen olmaz de idda et,yayınlarım..oke mi.
![]() |
#7 |
Tecrübeli Üye
![]()
Güzel kardeşim bakıyorum daha bismillah kafadan kitlendik.Ben o kadar baktım (gerçi resimde büyümüyor) ama senin işaretlediğin yerde mezar olduğuna dair bir niş göremedim.Eğer niş varsa mezarda vardır.Ama bu mezar,kral mezarının yapıldığı zamana değil,krallığın yıkılmasından sonraki bir döneme aittir.
Sen yine de yayınla.Paylaşım açısından güzel olur elbette. |
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
Seçenekler | |
Stil | Konuyu değerlendir |
|
|