|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#11 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Oct 2010
Tecrübe Puanı: 271015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
aga 0074 ustam 4 yorum yapmışsınız hemen hemen çok keskin kılıç gibi yorumlar kelimelerinizde bıraz daha yumuşak bir tarz kullansanız yanlış anlamalara mahal vermez GERÇİ SON CÜMLENDE TOPARLAMIŞSIN AMA UNUTMAYALIMKİ BURDA AMME HİZMETİ YAPILYORUZ .... BİLGİ YARILMASI YAPMIYORUZ HERKEZ BİLGİSİNİ TECRÜBESİNİ PAYLAŞMAYA ÇALIŞIYOR YANLIŞ VEYA HATALI OLACABİLECEGİMİZ ANLAR OLABİLİR BUNLARI HOŞ GÖRMEMİZ GEREK SEVGİ VE SAYGILARIMLA
![]() |
#12 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Oct 2010
Tecrübe Puanı: 271015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Her işaret resimden çözülmez işaret hakkında çok ufak bir ip ucu olursa sahada çözümüne ulaşılır bence
![]() |
#13 | |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 229017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Yorumlarımın sert olmasına gelince.Bu bir tarz meselesidir ama dikkat edersen ilk anda alay gibi gelen yorumlarımda bile küçük anekdotlarla tarihten gelen bazı dersler vermeye çalışıyorum.Ben hayatı bile makaraya alan bir adamım.Amncak insanların şahsiyetlerine saygı göstermeye çok önem veririm.Çünkü hürriyet ve şahsiyetçilik hayatıma şekil veren doktrinin önemli bir kaidesiydi. Adam gibi detaylı fotoğraf gönderen oldu da,ben yorum yapmadımmı?Yapılan adı üstünde yorum zaten,kesin değilki.Bazısının aklına yatar,bazısının yatmaz.O da kendi bileceği iş.
![]() |
![]() |
#14 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Jul 2011
Tecrübe Puanı: 22014 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Aga kardeşim..!! Şu sözüne katılmıyorum '' iresimsiz işaretlere yorum yapıyorsun'' ..!! Sende bu işlerden anlıyorsun. Resimsiz işaretlere elbetteki hepimiz yorum yapıyoruz...Bundan 10 yıl öncesi net ve fotonun pek olmadığı dönemlerde sadece anlatımlara göre yorum yaptığımızı hepimiz biliyoruz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
Seçenekler | |
Stil | Konuyu değerlendir |
|
|