|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#41 | |
Moderator
![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 136017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Büyük geçmiş olsun.ALLAH c.c acil şifalar versin.Tez zamanda sağlığınıza kavuşup aramıza dönmeniz dileğiyle. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 9017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
amiiiin inşallah kardeşim inşallah geçirdigım beyın amelıyatından sonra bobrek naklınden korkum kalmadı allahım verıyo sabır ve sıfasını mevlam cumlemıze ve tum sıte dostlarıma once saglık sıhhat verır ınsallah defıne maL mulk sonrakı meseledır dıye dusunuyorum kı oledır dımı arkadaşlar saygılar dostlar |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 9017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s.a tüm site dostları ve arkadaşlar aranızdan ayrılalı 2.5 sene oldu ama allaha şükürki aranıza dondüm gecirdigim 2 amelıyattan sonra donmem zor oldu bıraz ama sükürler olsun dondum uzun zamandır nette kapalı oldugu ıcın sızlerle beraber olamadım ama bundan sonra ınsallah yenı konular ve yenı işaretlerle aranızdayım herkese selamlar
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Jan 2012
Tecrübe Puanı: 108014 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Açılanlar soyulmuş kalanı görmekte imkansız sebebide resimler çok uzak çekim ve kötü resmedilmiş resimlerle şüpheli yerler belli olsaydı açılanları açanlar muhtamelen onlarıda görürlerdi kolay gelsin .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Tecrübeli Üye
![]()
resimler tlfnla cekıldıgı ıcın resımler net bellı olmuyor onun farkındayım yenı ve net bellı olur sekılde tekrar yuklücem yakında inşsallah.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
Seçenekler | |
Stil | Konuyu değerlendir |
|
|