|
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#1 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 3017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Eklenti 327Merhaba daha önceden yazmıştım ama biraz toplu olsun diye bir yerde toplamaya çalıştım. Ve daha net foytolar çekmeye çalıştım. öncelikle
U işatreti olan kayadan başlayayım burası 100-200 metre kadar bir tepede tepeye yekın yerde , Kare oyma mağarada olan bu oymayı yeni gittiğimde iyice inceledim. Fotoda var içeri doğru gidiyor. Mağara Resme Baktiğimizda Sol Altta Kaliyor.500-600 metre vardır. , Işaret Yüksekçe Bir Yerde, Mağaranin üzeide Baya Yüksek 5-6 Metre Toprak Var Heralde .. +işareti ise çok enteresan, sadece o haçın olduğu yerde ıslaklık var devamlıda ıslak kalıyor. Geçenki gittiğimdede ıslaktı o kadar çok zor fark ediliyorki anlatamam. sankı rasgale gibi geldi bana Yeri tam mağaranın tepesi incelemek istedim ama ulaşamadım. yeni fototolarını çekmeye çalıştım.Şekli ise --l------ Gibi geldi bana.sondaki foto ise tepe üzerinde tümülüs olabilir demiştik. ayrıntılı fotoları 2. 3. sayfada verdim buradada birer örnek koyuyorum. Konu asd2633 tarafından (01-20-2009 Saat 05:37 PM ) değiştirilmiştir. Sebep: düzenleme |
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
Etiketler |
Yok |
Seçenekler | |
Stil | Konuyu değerlendir |
|
|