|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#1 |
yeni üye
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#2 |
yeni üye
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Arkadaslar dıkkat edınız odanın içi sıyah renktedır ve bu sıyah renk roma donemının sımgesıdır unutmayalım cok onemlı bır tuyodur.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 7017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
verdiğin bilgiden dolayı tesekürler ustat.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 313017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
resimler cok guzel eline saglik
" Sende bir yumurta var, bende bir yumurta var Ben yumurtamı sana verdim, sen yumurtanı bana verdin Senin bir yumurtan, benim bir yumurtam oldu. Ama.. Sende bir bilgi var, bende bir bilgi var, Ben bilgimi sana verdim, sen bilgini bana verdin. Şimdi benim iki bilgim var, senin de iki bilgin var” |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
s.a eline sağlık trajan güzel bilgiler.ben baya bir yer gördüm mezar ve tapınak hepside aşağı yukarı böyle siyah idi sanki ateş yakılmışta isi duvarda kalmış gibi bu siyah boyayı yapmamalarındaki önemi anlamadım ben.acaba çizdiği şekiller daha iyi çıksın diyemi dersin.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Administrators
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
emeğine saglık usta güzel olmus...
![]() |
#7 |
Tecrübe Puanı: 349018 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
teşekkürler kardeşim güzel paylaşım
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
arkadaşım gerçekten emeğine sağlık cok güzel hem açıklama ve resimle için
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
selamünaleyküm dostum eline sağlık sağol
kandela usta sanada teşekkür ederim bu vesile ile arkadaşlarımızı bilgilendirelim siyah boya değil tuzak ve zehir olan yerlerde olur genelde domuz yağı ile duvarlar yağlanır ve kaya mezarlarının kapatma sistemindede kullanılan ateşle birlikte yanan yağ hem duvarları boyanmış görüntüsü verir hemde içersini zehirli hava ile doldurur... birde bu mezarların kapanma şeklini açıklayalım isterseniz kapı kapanmadan kapının önüne içeri saman gibi kolay yanan bir nesne yığılır sıvadan önceki son tuğla konurken içeri atılan ateş samanı tutuşturur. sıva bittikten sonra hem duvar ve sıvanın çabuk kurumasını ve sertleşmesini hemde içerdeki oksijeni yakarak içerden gelecek boşluk sesini engellemektir herhangi bir yerinden darbe almayan mezarlardan kolay kolay ses alamadığımızın sebebi budur... saygılar DAYI... |
![]() |
![]() |
#10 |
Tecrübe Puanı: 349018 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
agzına saglık abi bu degerli bilgiler için
![]() |
Etiketler |
Yok |
Seçenekler | |
Stil | Konuyu değerlendir |
|
|