|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
|
![]() |
#1 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Tecrübe Puanı: 14017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
YANLIZ YORUM YAPICAM AMA TEPKİ ALMAK ISTEMIYORUM....
BU İŞARETTE ATIN HANGI AYAGININ HAVADA OLDUGUNA COK DIKKAT EDINIZ SOL AYAK HAVADA İSE ORJINAL VE MALI VARDIR AMA SAG İSE MEZARI TEMSIL EDER UGRASILMAZ...ÜZERİNDE ADAM VAR İSE MEZARIDA VARDIR ADAM YOK İSE SOL AYAGIDA ŞAHLANMIS VAZIYETTE HAVA DA İSE MALI İFADE EDER EVET GELELİM MALIN YERİNE.... İŞARETE SIRTIMIZI VERDİGİMİZDE 7 VEYA 70 ADIMA BAKMALYIZ VE BU ADIMLARDAN BİRİNDE BİR EMARE BULMAMIZ LAZIM (AĞAÇ,CAKIL YIGMA,DEGIRMEN ÇÖKME YAPMIS YER,KARE TAŞ VS.. GİBİ)AMA 7 VEYA 70 ADIMDA...BU ADIMLIYACAGIMIZ YER ZATEN DOGU KISMIDIR....sAYGILAR. |
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#2 |
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 349018 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Yaw Niye Tepki Alasin Yorum Güzeldi
Benim şahsi Kanaatiim Katilsamda Katilmasamda Saygi Duyarim Yoruma Ama Bu Yorum Bana Göre Yanliş Derim ![]()
![]() |
#3 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Tecrübe Puanı: 14017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ok...sorun degıl bu işarette şifreleme var ama bu resımdekı sahte bana göre yani sembol yada mezar mal ifade eden ARTEMIS TAPINAGINDAKI merdıvenlerın yanındakı at gibi olur sol ayagı havada vs...neyse attıgımı dusunuyorsanız varsa böle bir işaret sol ayagı havada at bakalım...eger uygun görursenız gelırım de sorun olmaz bu onemlı bir işaret cunki
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 28017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
medeniyet sembolude olabilir
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
Seçenekler | |
Stil | Konuyu değerlendir |
|
|