|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#1 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 590017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() hsynRcn43 kullanıcı adında ki kardeşim, video görüntüleri hakkında ve üyelerden gelen sorular hakkında detaylı bilgi açıklamalarını yapacaktır. www.defineburada.com ailesi üyelerinden video görüntüleri hakkında düşüncelerini paylaşmalarını içtenlikle rica ediyorum |
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#2 |
Guest
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s.a ilkim abi,
cok sahane bır yer bayıldım dogrusu, ıyı bır gozlemle mezar yerlerını kestırmek hıcte zor degıldır vıdeonun ıcerııgnde yer alan tas bırıkıntılerı barız mezar yerlerı olmakla bırlıkte yamaca asagı yer yer serpıstırılmıs taslık alanlarda mezar yerlerını tespıt etmenın en kolay yolu sısleme metodudur esefle tavsıye ederım. bunların dısında mevkının alt eteklerınde bulunan kaya mezarlar sırıtkan olup gozle gorulebıırbır forma sahıp olmalı, arkadasmız www.defineburada.com aılesıne hos gelmıs sefalar getırmıs, konuyla ılgılı sorularını sabırsızlıkla beklıyor olacagız ınsallah. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
Tecrübe Puanı: 17 ![]() |
![]()
kardesım benı meshur etmıssın yaaw:P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
fox 43 aramıza hoş geldin kardeşim çok güzel bi gösteri yaptın sitemizde sağol eline sağlık gerçekten buram buram tarih kokuyor her taraf ... güzel bi alan tarama veya istihkamın dediği gibi iyİ bakan ve gören bir çift göz iş yapar SAYGILAR DAYI
|
![]() |
![]() |
#5 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 2017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Üye
Tecrübe Puanı: 7017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
selamun aleykum arkadaşım öncelikle böyle bir tarihi yeri bizlerle paylaşdığınız için çok teşekkür ederim inşallah ALLAH c.c. yüzünü kara çıkarmaz gerçi bende burdayeniyim pek bilgim yok ama buradan ustadlarıma sesleniyorum eğer bakarlarsa 1. video nun tama 5. dakkasında kare kare işlenmiş taşın alt noktasında benim gözüme insan kafası rastladı çok net bir şekilde eminimki ustadlarımın bu konu hakkın da bir bilgisi olacakdır
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Üye
Tecrübe Puanı: 7017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
vede bu insan suretinin tam altında da taş kesilmiş gibi üçgen var
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Üye
![]()
ve yine 1.videonun 5.56ncı saniyesinde şahsen ben kertenkeleye benzettim 1 çift göz burunla beraber tam karşıdaki taşlık alanı gösteriyor
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Tecrübe Puanı: 449017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Baktim Ama Pek Bi şey Göremedim Yaşlilik Işte ..net Resim Yokmu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 2017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
Seçenekler | |
Stil | Konuyu değerlendir |
|
|