|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
|
![]() |
#1 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 4017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
istihkam hocaya öncelikle yorumlarından dolayı teşekür ederim dayı nerden buluysun bu senaryoları anlamıyorum bu resimleri bizzat ben çektim bu dağın karşısındaki dağ olduğu gibi gece kondu bölgesi resimlediyim yerlerise ormanlık alan çalı çırpıdan ozak çekim alamdık ama daha resimlmeyemediyim bir sürü işaret var istihkam hocam dediyiniz gibi tebedeye yakın bir kuyu varmış taşlarla doluymuş kuyunu ağzında büyük bir yılan varmış ve dediyim gibi ormanlık alan hocam yakında dağın fotosunu karşı dağdan uzak çekim yapıp yayınlıyacam mefkii bu şekildedir ustalar ne yapacağımı nerede başlayacağım milmiyorum yardımlarınızı bekliyorum saygılar
|
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#2 |
Administrators
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s.a. karizma arkadasım burda dayının bir senaryo felan buldugu yok resimlerinin tam sag kösesine bakarsan anlarsın resimlerin sag kösesinde baska sitenin ismi yazıyordu ve bunları sildim geri konuna resimlerini ekledim resimleri siz cekmişsinizdirama bizim siteden önce koydugunuz site demekki kendi site adını resimlerin sag alt kösesine eklemiş... lütfen bir dahaki sefere resim atarken dikkatli olalım direk orjinalini atalım... saygılar
![]() |
Etiketler |
Yok |
Seçenekler | |
Stil | Konuyu değerlendir |
|
|