![]() |
#11 |
Administrators
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
osmanlı cok güzel tespit etmiş burda kaya icinde zaten aslanda onu vermekte bu kayanın icine girmelisin osmanlı ustanın altta cizdiği alan muhtemele olabilecegi yer... bak sana altta bir örnek ... saygılar
![]() ![]()
![]() |
#12 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 38017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ustalarım o ınsan bası gıbı olan kayanın aynısından fakat farklı bır kaya turu olanından buldum. ılk attıgım ınsan bası benzerı kaya ıle bu ıkıncı ınsan bası benzerı kaya arası yaklasık 1-1.5 km
asagıda gorule kafa ve 30 m kadar asagısında yıgma gıbı yer var lutfen yardım abılerım. AŞAGIDA ILK INSAN FAKASINA BENZEYEN KAFAYLA SIMDIKI KAFA BAKIN NE KADAR BENZIYOR INANILIR GIBI DEGIL ![]() ![]() DİGER TARAFTAN GORUNUSU ![]() YIĞMA GIBI BI YER INSAN KAFASININ 20 - 30 M KADAR ASAGISINDA ![]() YIGMA GIBI YERIN DEGISIK ACIDAN GORUNTULERİ ![]() İNSAN KAFASI GIBI OLAN TAS TAM FOTO CEKTIGIM AYAKTA DURDUGUM YERDE ![]() YIGMANIN GIBI YERIN USTUNDEKI BU TEK KAYA BASKA KAYA YOK ![]() Konu thelock tarafından (01-23-2009 Saat 12:24 AM ) değiştirilmiştir. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Üye
Tecrübe Puanı: 9017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
sevgili kasrdeşimö yığmanın g.doğusunu kontrol edersen iyi olur..orada birşeyler var gibi
![]() |
#14 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: May 2009
Tecrübe Puanı: 67016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
gerçekten bu kayalar okadar çok müsaitki içine mal konup kapakla kapatılmaya.bende arkadaşımıza katılıyorum.kayalarda boşluk tesbiti yapsan birşey kaybetmezsin
![]() |
Etiketler |
Yok |
Seçenekler | |
Stil | Konuyu değerlendir |
|
|