|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
|
![]() |
#1 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Tecrübe Puanı: 134017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ilğinç ve güzel nereye bakıyorsa sende bak.iyi ve hoş s.a.
|
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#2 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: May 2009
Tecrübe Puanı: 168016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s.a arkadaşlar.....akın1 kardeş bende farkındayım fotonun tek olduğunun fakat bu kayanın diğer taraftan çekilmiş resmini yayınlamış olsaydım emin ol ki şuanda böyle bir kaya sapa sağlam duruyor olmiycaktı.....do you understand me?
![]() |
#3 |
Moderator
![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 136017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
S.a
Ne alaka random21 kardeş.Diğer tarafında adresimi yazıyor yapma gözünü seveyim.Tmm fotoshop sa bile güzel resim dedik ama bu söylediğin hiç mantıklı geliyor mu sana. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 593019 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Selamünaleyküm mağaracı sende benim gibi sabahcısın herhalde.evet kayanın sağlam kalıp kalmayacağını bilemem ama demekki bi adres var değişik pozisyonda çekilince mağaracı neden olmasınbirde o kadar yakın çekimolmuşki kemdinden başka birşey belliolmuyor ama dediğiniz gibi genede güzel.
![]() |
#5 | |
Moderator
![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 136017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Aleykümselam DAyı cım. Evet bizde sabahcılardanız. ![]() Kayanın öbür tarafında mevki belirten yazı olabilirmi Dayı?Bana mantıklı gelmiyor.İşin aslı ben zaten bu resmin photoshop olduğuna inanıyorum. Zaten bu bizim gibi define sitelerinin genel problemi değilmidir.Nerede dişe dokunur bir şey var mutlaka tek resimdir.Neden acaba? Onun içindir ki bu foto bana hiç inandırıcı gelmiyor.Random21 arkadaş darılmasın amacım kimseyi üzmek değil.Ama biraz da inandırıcı olmak gerek diye düşünüyorum Saygılar. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Sep 2009
Tecrübe Puanı: 1016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
emegıne saglık cok guzel gercekten
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Üye
Tecrübe Puanı: 11017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
komik,,, arka planda bir yapının penceresi görünüyor, belliki bulunduğu yer bir bahçe, şehir içi olduğu kesin, uçundan kıyısından köşesinden resim çekerek çok gizemli bir şeymiş gibi göstermek bana göre dürüstlük değil, bu durumdan sonra yorum yapmaya çalışmanın bir anlamı olmaz, bu bir kayaymış, alçıymış değilmiş heykelmiş kartalmış hiç bir önemi yok
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
Seçenekler | |
Stil | Konuyu değerlendir |
|
|