|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#11 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 36017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s.a istihkam ustam burada mezar olduğunu nasıl anladın ben pek birşey göremedim veya saat 2 oldu benim uykummu gelmiş ustam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: May 2010
Tecrübe Puanı: 145015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
burası gayet doğal bir yer burada çalışmak bence boşunadır
eğer çok şüpheniz varsa buraya bir cihazla gitmenizi tavsiye ederim tek bulaçağınız boşluktur buda kayalık yerde normaldir |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 593019 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Selamünaleyküm hiç bir işçilik göremedim çalışmaya değmez saygılar
![]() |
#14 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Nov 2009
Tecrübe Puanı: 11016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s.a söyle 500 metre asağılara bir in bak ne var oralarda.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Sep 2011
Tecrübe Puanı: 5014 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
doğru söze ne denir...çekilin şapkamı fırlattım...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Oct 2010
Tecrübe Puanı: 271015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ferdx45 hoş geldiniz katılımızla bilgi alışverişimizin daha güçlü olacagına inanıyorum sevgilerimle
![]() |
#17 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 229017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
Seçenekler | |
Stil | Konuyu değerlendir |
|
|