|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#1 |
Üye
Tecrübe Puanı: 2017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#2 |
Administrators
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s.a. arkadasım resmini inceledim ama bu resim cok esrarengiz geldi bana ne tam bir surat ne tam bir yön bak şimdi resimlerde bir kac yön ve yer belirteceğim sana ...
şimdi resimde gizli bir surat var kırmızıyla yuvarlak icine aldıgın yer yarım surat sekli ve yana bakar vaziyette o yöne bakıyorsun bir sırt var o sırt sanki kayaları sonradan konmus gibi geldi giriş altında olur o kayalarda tuzak mahiyetinde olabilir düşüncesindeyim... cizdiğim resimleri incele kadının kafasında bir kus kafası var oda baska yere bakıyor asada asagıya bakıyor asagıda bir v yine gizli surat yönüne bakıyor ama cok karmasık bir yer keske bir yakından resim alsaydında incelikleri ortaya cıksaydı ... saygılar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [URL=http://g.imageshack.us/img161/222wi0.jpg/1/][IMG]
![]() |
#3 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 48017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
arkadasım tekrar gidip resim cekmişşin tesekkurler bence kesinlikle o kayada
cunku kaya uzaktan cektıgın resimlere baktıgında bolgeden farklı sankı kayayı ozellestirmisler bbence hira ustanın sarı ile işaretledigi yonu arastır yani eli yonunu rengi zaten kırmızımsı ama arkadasım o kayada ara torakta degil eyrki o kayada bir bosluk bulamassan sonra tekrrar bir arstırma yapalım cunku gercekten guzel bir yer |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Üye
Tecrübe Puanı: 2017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
kardeşlerim önce sağolun.bu kayanın üst tarafı epey yoklanmış ama bişey alamamışlar gibi geldi bana. benim anladığım kadarıyla duvarda biryerde!nasıl bulucam bu girişi? sizcede burası değerli birisinin mezarımı?ben bu işlerde çok acemiyim
çok ilginçtir ikinci surat sadece fotoğrafta belli oluyor. normalde bakıldığında sadece bir kafa görünüyor. gelin şu işi birlikte çözelim |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 13017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
burda güzel bir kralice mezarı var
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Administrators
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
işaretlediğim yerdeki yarım sekliyle direk görürsün temizi ni pcde yakınlastırın cok net ortaya cıkıyor burda en dikkat cekici su sırt bölümü sol yanına dogru bir sırt iniyor asagı oranın tam beslememei dogalmı oldugu bu resimlerden net belli eğil eger besleme yerse giriş en altındadır ki üstüde tuzaklanmıstır.... en son cizip belirtiğim resim
![]() |
#7 |
Üye
![]()
hira kardeşim son resimde kırmızıyla çizdiğin yer yığma kayalık çok büyük kayalar varorda olabilirmi girişi?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Administrators
![]()
muhtemel ama kayaların sonradan yıgma olması lazım yani doğal görünümlü ama inceleyince yıgma oldugu anlasılır bu resimden ben cok anlayamadım ama oraları yakın bir incele ufakta olsa gözden kacan bir tek işaret yeter sana orda...
![]() |
#9 |
Üye
![]()
saol kardeşim oraların da resmini çekip atacağım
dedim ya acemiyim işte |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |