|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#1 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 9017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#2 |
TECRÜBELİ ÜYE
![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 24017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
SA değerli arkadaşım emeğinize sağlık mükemmel bir paylaşım inşallah rabbim sanada öyle bir yer açmayı nasip eder saygılarımla.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Üye
Tecrübe Puanı: 9017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
emeğine sağlık
saygılar agadan
![]() |
#4 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 48017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
manaslı elıne saglık arkadasım guzelmıs
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Tecrübeli Üye
![]()
sagolun ustalar tesekkur ederım keske ben acmıs olsaydım bu yerı uzun zaman once acılmıs buyer kılıse yakınlarında bır yer henuz ıcersıne gırıp fotolamak fırsatım oladı evıme 500m yakın oldugu halde gırısı benı korkutuyo yanlız gırmek ıstemedım buraya ama en kısa zamanda ıc fotolarını sızlerle paylascam ınsallah
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
sahane bır paylasım sagolasın kardesım.
degelı bır mezar. korıdorlu(dromos) mezarların butunu degerlıdır. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
s a ellerine sağlık güzel bir çalışma işallah böyle yerler hepimize nasip kısmet olur
|
![]() |
![]() |
#8 |
Tecrübeli Üye
![]()
ınsallah kardes bu yer kendı koyumde olup henuz kımın actıgı bılınmemektedır cok eskıden acılmıs bır yer sanırım ıcersını ınceleyemedım ama en kısa zamanda resımlerını yuklerım tesekkurler
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 349018 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
manaslı kardeşim emeğine sağlık mükemmel bir paylaşım
![]() |
#10 |
Administrators
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s.a. emeğine saglık arkadasım güzel paylasım olmus saygılar..
![]() |
Etiketler |
Yok |
Seçenekler | |
Stil | Konuyu değerlendir |
|
|