|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#1 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 590017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Çorum ilimiz kızılırmak kenarında yan yana iki tepecik dikkatimi çekti. Acaba bunlar tümülüs olabilir mi ? Yanımda kameram olmadığı için cep telefonumla görüntülemek zorunda kaldım. Üyelerin görüntülerde ki tepeler için görüşlerini almak istiyorum. Kolay gelsin... |
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
selamünaleyküm ilkim usta evet ikiside tümülüs ve kesin diyebilirim özellikle çok zengin olmalı çümkü su kenerında ve birinden ötekinede geçilebilme durumuda olabilir
|
![]() |
![]() |
#3 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 77017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s.a ilkim111 yakın fotolarını kısmet olursa çekip yüklemeni isterim tümülüsmü ? diye sormuşsun
ben tümülüs olduklarını söylemek istiyorum suyun olmasıda buna bir artı işarettir. su tümülüsün yön olarak ne tarafına düşüyor onu yazarmısın merak ettim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
selamünaleyküm ilkim usta aynı güzergahta bizim burdada var aynı şekilde tümülüs olduğuna eminim turk30 nda dediği gibi su kenarı olması en büyük işaretidir
|
![]() |
![]() |
#5 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 590017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Tümülüslerin önünden kızılırmak nehri akmaktadır ve yön olarak güney cephesine düşmektedir. Çorum gezisinden dönerken dikkatimi çekti ve yanımda kameram olmadığı için cep telefonu ile görüntüledim. Yakın fotoğraflarını tekrar kısmet olursa gitmek mutlaka detaylı olarak çekerim ve siteye eklerim.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 77017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Tecrübeli Üye
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 349018 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
çevre Itibari Ile Tümülüse Müsait Ama Höyükte Olabilir Net çok Net Degil çünkü
Türk 30 Kardeşim Hoşgeldin Senin Resim Tümülüs Degil Yigma ![]()
![]() |
#9 |
Tecrübeli Üye
![]()
yok ustam tümülüs bizzat test etmişler
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 36017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s.a seyrani usta orası höyük değil tümülüs ayrıca turk30 kardeş orada yakınlarda yerleşim yerleri var tahminime göre nasıl çalışma yapacan ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
Seçenekler | |
Stil | Konuyu değerlendir |
|
|