|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#1 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 7017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
selamun aleykum arkadaşlar uzak doğudaki kız arkadaşımın babası kazı yaparken bu taşları bulmuşlar sizce ne olabilir bunlar eminim ki böyle şey daha önce görmemişsinizdir taşlardan birinin içinde su gibi sıvı var yeşil taşın içinde su gibi kızın dediğine göre su kadar sıvı ama zytin yağ kadarda koyu değil cıva gibi bişey var sanırım içinde
|
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#2 |
Profesyonel Defineci
Tecrübe Puanı: 52017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
S.A. Efsane kardeşim resim yokmu?nasıl yardımci oluruz.
Saygılar.
![]() |
#3 |
Üye
Tecrübe Puanı: 7017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
arkadaşlar resimleri yükleyemiyorum yardımcı olabilecek arkadaş varmıydı imageshack a yükledim ama gerisini getiremiyorum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Üye
![]()
resimler var 6 adet ama imagesden sonrasını yapamadım
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Üye
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Üye
![]()
resimler attım arkadaşlar bunun haricinde 3 tane daha resim var ama uygun görmedim atmaya onlarda yaklaşık bir çuvalın dibini dolduracak kadar boncuk büyüklüğünde renk renk taşlar bunlar sadece 3 mt kare alanlık yerde çıkmışlar
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Profesyonel Defineci
Tecrübe Puanı: 52017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
![]() |
#8 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 157017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
beyçet ustam eline saglık resimleri bürtümüşün
bu taşlar zümrüt taşının işlenmemiş haline benzer |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Üye
![]()
bunların değerini anlamak hiçde zor değil zümrütü anka taşları çok değerlidir....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Üye
![]()
taşların değerli olduğunu anlamak için renk tonuna bakmak yeterli açık renkte değil ton rengi değişik .....
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
Seçenekler | |
Stil | Konuyu değerlendir |
|
|