|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
|
![]() |
#1 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: May 2009
Tecrübe Puanı: 227016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
S.A tümülüs etrafında araştırma ADAMLAR CİHAZMI TANITIYOR.......? yoksa AMÖTÖRMÜ..........? kararı siz verin KAYNAK da VİDEO da eklendi YORUM YAPIN LÜTFEN
not:ALINTIDIR SADECE GÖRSEL VE BİLGİ AMAÇLIDIR......' ''''''BENCE KESİNLİKLE REKLAMMMMMMMMMMMMMM'''''' '''''''''''''''VİDEO''''''''''''''''' http://video.yahoo.com/watch/6277029/16288660 '''''''''''''KAYNAK'''''''''''''''' http://www.farmet.net/relic_video.htm
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ''Dünyada yükselen bir şeyi alçaltmak, Allah’ın değişmez kanunudur.“ALLAH C.C KİBİRLENENLERİ SEVMEZ YAPILAN BİR İŞTE ALLAH RIZASI YOKİSE O İŞTEN HAYIR BEKLEME''''KUL HAKKI SADECE MADDİYATLA ÖLÇÜLEMEZ MADDİ VE MANEVİDİR 'Kİ KUL HAKKINI ALLAH C.C BİLE AFFETMEZ'''' |
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#2 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 43017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
slm deyerlı kardesım gırısımlerın gercekten aydınlatıcı hangı fırma olursa olsun hangı cıhaz olursa olsun tek lıra vermeyeceyım artık aldıklarım ve alınan bıcok fırmanın malını kulandım hepsı fasa fıso cope atılacak kımın parası varsa versınler bı hayır kurumuna bagıslamak daha makbuldur bılgın varsa yap yoksa ugrasma ben bunu oyrendım bunca zaman ıcınde hemparanı hemde vaktını calıyo coook maslardınledım sımdı aklıma gelınce kendıme bıle guluyom saygılarrrrrr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 227016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
ALLAHA EMANET OLUN HAKKINIZDA HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ''Dünyada yükselen bir şeyi alçaltmak, Allah’ın değişmez kanunudur.“ALLAH C.C KİBİRLENENLERİ SEVMEZ YAPILAN BİR İŞTE ALLAH RIZASI YOKİSE O İŞTEN HAYIR BEKLEME''''KUL HAKKI SADECE MADDİYATLA ÖLÇÜLEMEZ MADDİ VE MANEVİDİR 'Kİ KUL HAKKINI ALLAH C.C BİLE AFFETMEZ'''' |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Yeni Üye
Tecrübe Puanı: 15 ![]() |
![]()
fiyatınıda söyleseler tamam olurdu valla
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Tecrübeli Üye
![]()
s.a fiyatı arayıpda öğrenebiliyorsunuz
![]() ![]() reklam profosyonel çünkü heheh ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
reklam mı tam tanıtım yapamamışlar derim fiyat ve yer
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Tecrübeli Üye
![]() s.a yapmışlar yapmışlar ![]() adres ve tel no var fiyat yok ![]() ''''''''''''KAYNAK YAZAN YERDE'''''''''''''''''''''''''' adamlar ın konuşmasını dinle bak kardeş resmen metre cm veriyor odanın ebatını bile ama olmayan oda ![]() ![]() ekranda bir cizgi var o cizgi TANSİYON ALETLERİNDE BİLE VAR HEHEHE ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 48017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
arkadaslar en guzel makına bılgıdır ben buna ınanırım ne makınalar gorduk konusurken 8 metre cekıyor arazıde yarım metre cektıgıne ınanmıyorum
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
Seçenekler | |
Stil | Konuyu değerlendir |
|
|