|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
|
![]() |
#1 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: May 2010
Tecrübe Puanı: 145015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() arka tarafıdır ![]() ![]() oturulunca sol tarafıdır ![]() oturulunca sağ tarafıdır ![]() önçelikle görsel amaçlıdır sonra yoruma açıktır dostlarım bir arkadaşımız bunu bir tepenin yamaçından evine götürmüş içinde para düşünçesiyle ikiye kırmışlar ama birşey çıkmamış düz bir araziye (tarlalığa) bakıyormuş burada ne gibi bir araştırma yapılması gerekmektedir |
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#2 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Oct 2010
Tecrübe Puanı: 271015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
klasik koltuk sohbetinden uzak bir yorum yapam ustam koltugu oraya taşıyamıyacaksın ama yerden yüksekligi ni ölç zemine git o yökseklikte bir taş al konlugun yerine koy otur giderken yanına ufak bir ayna al gittigin ana güneşin doguş ve batış saatleri olsun aynayı alnına koy nereye yansıyor
yansıdıgı yer aradıgın yerdir bunu bide güneşin batış satinde yapman gerek kol yerlerinde işaretler var bak dikkate almıyorum
![]() |
#3 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Feb 2011
Tecrübe Puanı: 34015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
kol koyma yerinde bir surat var ölü suratı derdi ustam mezarı ozaklarda değil
ayrıca suratın biz gözü açık bir gözü kapalı burun çok belli sağ göz mezara sol göz altına bakardı ya da tersi (tabi bu aslında hayvanlar içindir ama benzetme olabilir) burunun altında oyma var diğer kol koyma yerinde 4 oyma var 4 mezarı verir karşıda dümdüz karşıda bir mezar bir oda var sağlı sollu tam orda bir de kuyu olmalı koltuğa oturğunda ayakların yere rahatça değiyormuydu ayağının dibini kazmalı sırtlık var gibi arkasına bakmalı el koyma yerleri var tam karşıya bakmalı araziyi ortadan bölen ne var
![]() |
#4 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: May 2010
Tecrübe Puanı: 145015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ustam enteresan bir yorum saolasın
bu yorumu dikkate alıçam gelişmelerdende haberdar edeçem bölge uzak yer yakın zamanda gideçem saygılarla |
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
Seçenekler | |
Stil | Konuyu değerlendir |
|
|