|
|||||||
![]() |
|
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
|
|
|
|
#1 |
|
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Tecrübe Puanı: 449017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
inş. olur ama dayı ınan bana bulmak ıstemezsın beladanbaşka bi şey gelmez başına nedenmı bak atım oku....daleverelere entrıkalara bak
SEN HUTAMENİN KİM OLDUGUNU NERDEN BİLECEKSİN Kİ...http://img6.resimup.net/dm/15129890893415.png .................................................. ..... sitede verilen bilgiler ön calışma içindir kacak kazı yapmayın.. |
|
|
|
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
|
|
#2 |
|
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Oct 2010
Tecrübe Puanı: 271016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
eyvallah ustam
|
|
|
#3 |
|
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 593019 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
selamünaleyküm hutame usta bu söylediklerin kendi düşüncelerinmi yoksa biyerden alıntımı yapıyorsun çok merak ediyorum eğer kendi düşüncelerinse yanıldığını ifade etmem lazım çünkü isa aleyselamın en büyük delili ve hücceti kurandır .ve dolayısıile amentüdür. burada islamiyetin ne olup olmadığını bilmem anlatmama gerek varmı .bütün peygamberlerin varlığına kuran şahitlik eder ve daha ileri gidersek kuran ALLAH kelamı olduğuna inandığımız ve iman ettiğimiz için isa vardır yaşamıştır ve gerçektir.bu böyle biline.gelelim barnabas incili hakkında söylediklerine onlara bende senin gibi inanıyorum eğer böyle bir kitab ele geçerse vay haline hiristiyanlık alemine bütün geçmişi yok olur ve dediğin gibi o kitabi ele geçirende tehlikededir.çünkü dile kolay 2000 yıl haritadan silinecek ...bulalımda bişeyler olur elbet saygılarDAYI
|
|
|
#4 |
|
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Tecrübe Puanı: 449017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dayı alıntı bunlar ..benım fıkrım deyıl aytunc altındalın kıtaplarını cok okurum cok harıka kıtapları var..ama yanlık ama dogru paylaşayım dedım..selamalr saygılar
SEN HUTAMENİN KİM OLDUGUNU NERDEN BİLECEKSİN Kİ...http://img6.resimup.net/dm/15129890893415.png .................................................. ..... sitede verilen bilgiler ön calışma içindir kacak kazı yapmayın.. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
|
|