Go Back   DefineBurada.CoM > FOTOĞRAFLI VE FOTOĞRAFSIZ İŞARETLERİNİZE YORUMLAR > Fotoğraflı İşaretlerinize Yorumlar
alan tarama | dedektör | toprak altı görüntüleme sistemleri

Seçenekler Thema bewerten Stil
Alt 02-09-2009, 11:30 PM   #1
istihkam
Guest

Tecrübe Puanı: 0
istihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond repute

Alıntı:
JOVİYANUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
s.a...kayıpkepenek ustam bi ara bir not iletmiştin nikim baska yerlerde kullnyor die.bir site ye girmiştim nikini orda gordum harbiden kuulanyolar ama üzülme meyve veren agaç taslanır misali olmus.burdan siteye yeni giren arkadslara ve bilmyenlere ufak bir notum var.eger arkeoloji konusun meraklıysanız bise orencekseniz yada oreteceksiniz sitenin adresi burası.sitenin kurucularının hiç birini tanınmam gormem.reklam yapmyorum.amaaaa egerki efkarlanıysanız bir iki tek rakı attysanız evinizde ve balıkesir çiftetellisini felan dnliyeceskeniz adres diger site anlayanaaaa.siteye kurucuları na ve beilhassa bana dostum die hitap eden dayı ya saygılarımla....
sevgılı kardesım bu guzel sozlerın ıcın ne dıyecegımı bılemıyorum cok sagol.
dostlugunuza layık olabılyorsak ne mutlu bıze.
Sıteyı ovmek adına soylemıyorum kesınlıkle ama bır gercegı cok ıyı bır sekılde dıle getırmıssın benım kardesım.
o da;
''efkar dagıtmak ısteyen kafa bulmak ısteyen baska sıteye ama işin sırrını anlamak ısteyenın yerı burasıdır''
sız bunun farkına varmıssınız ınsallah bır baskalarıda gec olmadan farkına varırlar.
tekrar tesekkurler kardesım.
istihkam isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Facebook'ta Paylaş

Alt 02-09-2009, 10:33 PM   #2
ACHİLLES
Guest

Sa kardeşim bu bir ROMA YERALTI KAYA MEZARI vede girişi işaretlediğim yer sanırım.Detaylı 4 yönden uzak çekim fotolar olsaydı,daha net bişey diyebilirdik.Ama gördüğüm bu...

Alt 02-09-2009, 11:30 PM   #3
JOVİYANUS
Tecrübeli Üye

JOVİYANUS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 161017
JOVİYANUS has a reputation beyond reputeJOVİYANUS has a reputation beyond reputeJOVİYANUS has a reputation beyond reputeJOVİYANUS has a reputation beyond reputeJOVİYANUS has a reputation beyond reputeJOVİYANUS has a reputation beyond reputeJOVİYANUS has a reputation beyond reputeJOVİYANUS has a reputation beyond reputeJOVİYANUS has a reputation beyond reputeJOVİYANUS has a reputation beyond reputeJOVİYANUS has a reputation beyond repute

s.a chiles ustam.duvardaki oyugu farkettinmi ? vu üzerindeki açılan deliği.ben o çamur gorunen yer kuruyken gordum ve kara toprak dolma yani. girişin orada oldugu kanısna nerden vardıın ustam açıklarmısn ?rteskr
JOVİYANUS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 02-09-2009, 11:41 PM   #4
ACHİLLES
Guest

Alıntı:
JOVİYANUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
s.a chiles ustam.duvardaki oyugu farkettinmi ? vu üzerindeki açılan deliği.ben o çamur gorunen yer kuruyken gordum ve kara toprak dolma yani. girişin orada oldugu kanısna nerden vardıın ustam açıklarmısn ?rteskr
Arazi incelemesi sonucu ve daha önce açılanlara bakınca tahminen giriş orası gibi durmakta...

Alt 02-09-2009, 11:46 PM   #5
JOVİYANUS
Tecrübeli Üye

JOVİYANUS has a reputation beyond reputeJOVİYANUS has a reputation beyond reputeJOVİYANUS has a reputation beyond reputeJOVİYANUS has a reputation beyond reputeJOVİYANUS has a reputation beyond reputeJOVİYANUS has a reputation beyond reputeJOVİYANUS has a reputation beyond reputeJOVİYANUS has a reputation beyond reputeJOVİYANUS has a reputation beyond reputeJOVİYANUS has a reputation beyond reputeJOVİYANUS has a reputation beyond repute

tama usta. sagol geende sana4 boyut resmini gonderecegim.çok ilginç duruyor..

Alt 02-10-2009, 12:36 AM   #6
osmanlı
Tecrübeli Üye

osmanlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 47017
osmanlı has a reputation beyond reputeosmanlı has a reputation beyond reputeosmanlı has a reputation beyond reputeosmanlı has a reputation beyond reputeosmanlı has a reputation beyond reputeosmanlı has a reputation beyond reputeosmanlı has a reputation beyond reputeosmanlı has a reputation beyond reputeosmanlı has a reputation beyond reputeosmanlı has a reputation beyond reputeosmanlı has a reputation beyond repute

orda gördüğümüz çiçekler nergiz mi acaba
osmanlı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 02-10-2009, 02:10 AM   #7
JOVİYANUS
Tecrübeli Üye

hayr osmanlı kardersim.biz onalra domuz sovanı deriz.adı üstünde, domuzlar çok sever onu.nergiz değil

Alt 02-10-2009, 03:16 AM   #8
detay
Tecrübeli Üye

detay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 48017
detay has a reputation beyond reputedetay has a reputation beyond reputedetay has a reputation beyond reputedetay has a reputation beyond reputedetay has a reputation beyond reputedetay has a reputation beyond reputedetay has a reputation beyond reputedetay has a reputation beyond reputedetay has a reputation beyond reputedetay has a reputation beyond reputedetay has a reputation beyond repute

arkadasım tesekkurler
fakat o orme tasların oraya bır makına tutarmısın guzel bır mezar cıkabılır
detay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 02-10-2009, 04:19 AM   #9
JOVİYANUS
Tecrübeli Üye

tutum detay ustam elimde olan cubuugu en ii makinaya değişmem.tam üstte noktaaldı.ve çok kuvvetli bastı. o gorune yer yalnız değil orda.cevrsinde ondan daha büük de olmak üzre 5 tane saydım bir çogu tam beli değil üstünü mucur toprakla kalamıslar yada zamanal kaanmıs.ama var.ve hepsinde üstten basıyo.biribirlyel arası çok sık.ve aradan tutunca cubuk napıcanı sasıryor.ama tam üste gelince basıyo asagı

Alt 02-10-2009, 04:28 PM   #10
rapçi06
Guest

kardeşim bu yer tümülüs değil höyük çalışmanı o doğrultuda yap...çubulara fazla güvenme ...

Etiketler
Yok