|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
|
![]() |
#1 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 593019 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
selamünaleyküm kaplan usta ben orjinalini kendiniz görün ve çözün diye o şekilde attım 50 cm delikte anca o şekilde çekiliyor resim ışık vurupta yazı görünmemezlik etmesin diyede kendim durdum arkasına tozlardann yazılar belliolmaz diye güzelcede yıkadım. eğer okumak isteyen varsa alır kağıdı kalemi eline sırayla yazar ve okur yok gönlü yoksa okumaya beni oraya on kerede gönderir 20 kerede okuyandanda allah razı olsun bakandanda saygılar DAYI
[B]BU KADAR KÜÇÜK OLMASINA RAĞMEN BU YAZI BİLE OKUNUYOR TABİ OKUMA YAZMAN VARSA[/ ![]()
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#2 |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 593019 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
selamünaleyküm kaplan kardeş tahminimce amisosun kızının eşyalarından bahsediyosun belediye samsunda yol kazısı yaparken çıkmış ama konumuzla ne ilgisivar anlayamadım
http://www.defineburada.com/forum/showthread.php?t=390
![]() |
#3 |
Üye
Tecrübe Puanı: 1017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
merhabalar dayı bey ben bilgi amaçlı sormuştum yanlış anlamayın lütfen... saygılar
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Üye
Tecrübe Puanı: 1017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
bu arada dayı bey benimle şifreli konuşma demişsiniz... yalnız ben nerde sizinle şifreli konuştuysam belirtin lütfen...aradım taradım ama şifreli konuştuğum yeri bulamadım bir türlü...
eğer size karşıda bir kusur ettiysem öncelikli olarak sizden vede bütün site halkından özür dilerim... saygılarımla...KAPLAN DİLEYLİ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Tecrübeli Üye
![]()
selamünaleyküm KAPLAN kardeş kusura bakma ben yanlış anladım farkına varıp yazıyı sildim ama sen okudun demekki kusura bakma saygılar DAYI
![]() |
#6 |
Üye
![]()
rica ederim insanlık hali herkes yanlış yapabilir... saygılar
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|