|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#11 |
Üye
Tecrübe Puanı: 9017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ya altında yada önünde benim fikrim bu..kaşığı daldır önündeki toprağa
![]()
![]() |
#12 |
Guest
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
aga kardesım guzel tespıt
![]() oyle bır plan kurmalıyız kı bızı dırek hedefe gotursun ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() selamünaleyküm dostlar ben kaşığı elime alınca yemek ararım nerdemi tabi yemek kaşığın yanında olur ve birde yemek yerdeyse mutlaka hemen önünde veya yanında hazır yemek vardırbirde kaşıkla sulu yemek yenir değilmi sulu yemekte kap eğilince akar nereyemi nereye yol bulursa burda ok istikametine saygılar DAYI |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Benı en cok cezbeden yorum dayımdan geldı ama son noktayı KAYIPKEPENEK USTAMIZ koymalı bana dusmez dostlarım.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 48017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ıstıham usta bu işaret cozulmusmudur acaba
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
![]()
evet kardesım. cozumu KAYIPKEPENEK USTAMIZDA.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Üye
Tecrübe Puanı: 9017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
sevindim ,cözüldüğüne
![]() |
#18 |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 169017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
kaşığın neden yapıldığını biliyoruz
he o devirlerde kaşık şimşir ağacından güzel olur kaşık sapı ve ağzı istikametinde şimşir ağacı arayın ağacı bulduğunuzda hedefiniz önünüzde |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
![]() ![]() ![]() ![]() cıkası gelıyo ınsanın anında ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Üye
Tecrübe Puanı: 1017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
arkadasımıza zahmet olmayacak ise birde içindeki toprağı temizledikden sonra foto alınsa iyi olur düşüncesindeyim vede resmin yönüne göre sola hafif aşağı doğru alanda kayalık varmı cevre fotoları ile desteklense daha güzel fikirlerde sunulabilir
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|