|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#11 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 11017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
orada 2 tanede kepçede var kepçelerin sapları doğrultsunda iki şelaleye vardım ve ayrı ayrı kazan göl dediğimiz sizlersin anlayacağınız şekilde göletler buldum burada harika kalp şeklinde gölet buldum ve bu kalbin içinde küçük bir delik ve yan tarafında haç buldum sonrası basitti
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Üye
Tecrübe Puanı: 11017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
diğer balık 3,5metre yüksekliğinde bir balıktır ve haritada bulunan balıktır arkadaşlar
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
bilgilendirme ıcın ayrıca tesekkurler nıko usta.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
selamünaleyküm niko kardeş eline sağlık gerçekten güzel işaretler sağolasın emeğini boş çıkartmaz rabbim inşallah DAYI
|
![]() |
![]() |
#15 |
Üye
![]()
arkadaşlar diğer resimleri cd yaptırmıştım bulursam yine gönderirim bunlar daha bişey değil sadece görmeniz açısından gönderdim ama yorumlarsanız sizin içinde iyi olacağını sanıyorum herkes eksiğini giderir bu arada
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 349018 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
bak bubu yeni gördüm eline saglık
![]()
![]() |
#17 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 6017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
sa ustalarım bilgi amaclı yazacam. ağactaki caydanlık işareti şu an yerinde durmuyor onuda yok ettiler.etrafında ceşme pınar öyle bir şey yok mıntıkası ormanlık parası duruyor damlaların anlamı ise gölet bunlarda var işciliği cok.saygılar.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Üye
Tecrübe Puanı: 28017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Senin bilmedigin kurumuş bir derede olabilir orda
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 6017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s a eyvallah.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Guest
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
bahadırım işaretı gec bulundugu yerın tum cephelerden fotosunu cevre fotosuyla at çay pişirelim bıraz kardesım ne dersın ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|