|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#11 |
Moderator
![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 136017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Görüşlerinizden dolayı teşekkür ederim kayıpkepenek abicim.Ben bu şekli bir gezi sırasında video ya çekmiştim videodan alıp koyduğum bir görüntü olduğu için kalitesi biraz düşük çıktı tekrar gittiğimde daha kaliteli görüntüler almaya çalışacağım ustacım.Tekrar teşekkürler.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Yeni Üye
Tecrübe Puanı: 17 ![]() |
![]()
üçgenin sol tarafında yılan var kuyrugu ezilmiş kafası üçgenin sag alt tarafına bakıyor üçgenin içinde kabartma kare var benim gördüklerim yada benzettiklerim bunlar ben kafanı karıştırmamak için yorum yapmıyorum ustalar işareti anlasınlar diye yazdım ayrıca bunlar işaret
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Moderator
Tecrübe Puanı: 136017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Allah razı olsun kardeşim herkesin görüşleri benim için önemli.Görüşlerini belirttiğin için teşekkür ederim.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 349018 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
kardeşim çok sayıda resim var ama hepside aynı yalnız ca işareti çekmişin çok uzak olmamakla beraber çok güzel bir kaya mezar var
![]() |
#15 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Tecrübe Puanı: 134017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
üçgen işareti kesin definedir.üçgenin sivri yönü yön verir!!! bu yamacın üstüne çık ve tümsek hemen onun üstünde derilniği en fazla 3 metre !!!ya çok kolaybasit,degerli ve kesin işarettir kolay gelsin .ALLAH yar ve yardımcı olsun.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Tecrübe Puanı: 449017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
güzel cevaplar ben yeniyim burda hatam olursa affola...2 şey önerrim 1...tam altı girişi ve önünde dikili sert bi kaya olur ki zordur roma mezarına benziyor...2.kırmızı bi taş olur yakınında mezarı orda olur...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
hatalar bızler ıcın hutame kardesım herkes dusuncesını rahatca soyleyebılmelı.
akıl yasta degıl bastadır. yerı gelır cocuktan akıl alınır. Yeterkı o olgunluga sahıp olalım. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Moderator
![]()
Seyrani ustacım iyileşip aramıza dönmene sevindim.Birde resmim hakkında görüşlerini belirttiğin için çok teşekkürler.Sizin gibi ustaların görüşleri önemli.
Düşüncelerini paylaşan "meçhul ve hutame" kardeşlerime de teşekkürler.Her görüş hedef için atılmış bir adım sayılır. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 349018 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
mountaineer çok teşekkür ederim rabbim ümmeti muhammede dermazsız derd vermesin bizimki dermanlı idi şükürki
![]() |
#20 |
Moderator
![]()
Allah cümlemize başka elem keder vermesin seyrani ustacım.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|