|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#11 |
Guest
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
pasam ısaret yok ama dogal cevre cogu bılgıyı acıga verıyor arazı kendısını okutuyor kaya yuzeyınde belırgın bır uzunca esık var honuslum.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 161017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s.a...1: hakim bir tepe
2:sıralı oda oldunu düsünyorum işaret bulamasamda gözümden kaçtını düsünyorum.çubuk sadece işaretledigim yerdeğil ana kayanın btimi hizasından 5 ila 10mdede dondu kayanın altına dogru ve cubuguma güvenirim sizler kadar olamsada. 3 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 169017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
üçgene benziyor ama kesin üçgen diyemem
kayanın önünü temizlerseniz dediğimgibi 2-3 metre çalışmalısınız kayanın eteklerini yani uzantılarını bulacaksınız kayanın bittiği teri gördüğünüzde ana kayanın altına doğru çalışmalısınız sizi zaten hedefe götürecektir önü kapatılmış halde odaya gireceksiniz ortalık dağınık olabilir uzun zamandır gelen giden olmadığından temizletememişlerdir kusura bakmayacaksınız hehehehe |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 161017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s.a kayıp kepenek ustam.gerçekten üçgen oldunu düsünyorum buda aten yerin nokta oldunu gosteryor yalnız yorumalr tam birbirini tutmadı nediyosun ustam 2-3 m mi yoksa 50-60 cmmi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Administrators
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s.a. Jovinayus usta burda sabitişaretler bulunması lazım vede buna yakın yerde oldugunuda düşünmüyorum sag veya sol bölgesinde kalıyor olmalı iki tarafta incelenmeli baya uzagına kadar incele vaktin oldugunda aradıgına ulasa bilirsin saygılar...
![]() |
#16 |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 169017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
50-60 cm dediğimi hatırlamıyorum
derin çalışma gerekiyor burada |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Tecrübeli Üye
![]()
yok ustam siz demediniz.murat kardesimiz 70 -80 cm demişti ondan dedim.sayglar
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 17018 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s.a joviyanus kardeşim evet ben dedim 70,80,cm temizleyin diye ama hedef icin belirtmedim altında işaret olabilir maksadıyla söyledim yoksa o kadar yakın olsa zaman içinde yagmur sularıyla giriş açılırdı öyle degilmi ustamın fikrine katılıyorum yani kolay gelsin ...
![]() |
#19 |
Tecrübeli Üye
![]()
teskr murad kardesim sagol..
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|