|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#11 |
Guest
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
jovıyanus ustam nıhayetınde canak gıbı bır sey bu zamanla hafıf yan da yatmıs olabılır yagmur kar suyu dola dola e ne olacak işte o resımde gozuken olacak
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 161017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
yok ustam onu demyorum o nasip....yani o tasın altında bir tas olablrmi yada bir kapak yada bilemyorum onu sormstum...şimdiye kadark itecrübelerinizde genelde bu trü dibek tasalrında ne gibi biseyle karsılasılmıstır ??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
bu tasın zaten kendısı kapak supurgeyle topragı alırcasına ınce bır yuzey alıcan malı altındadır...
tecrube edlmıstır. ayrıca yıne bır mahzen cıkma ıhtımalıde her zmana vardır. saygılarımla. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 161017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
teskr edrm sagol abi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Tecrübeli Üye
![]()
istihkam abi gülmessen bise dcem : o avatar resmindeki adam varya des anlatan abi hep hayalımde seni o yleymiş gibi goryom ben
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
![]()
o da nerden cıktı sımdı neden?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Tecrübeli Üye
![]()
yok ondan demedim ESTAFİRULLAH yani tip olarak dediydim
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tecrübe Puanı: 122017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
joviyanus
illaki deli edecen kardesim ya bu isaretin bati kesimlerindedir mahsen yada mezar olamdi ic kenarinda ovalligi bozan kismina dogru kanal kanal varsa o istikamete bunlarin hicbiri yoksa bati, güneybati ve küzeybati civari arastir ama bence bu kendi basina birkaya mazeri imis sayet kayain icinde ovallik yoksa |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Tecrübeli Üye
![]()
pardon özr honuslu aga
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 169017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
istihkam gerekeni söylemiş
denenmiş bir işarettir % 80 taşın hemen altında 50 cm yi geçmiyor |
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|