|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#11 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Tecrübe Puanı: 11017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
cidden çok büyük bi yer herhalde üstatlarında dediği gibi hayrını görürsün inş.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Yeni Üye
Tecrübe Puanı: 17 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 161017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s.a dadal kardes bizler yardım için buradayız hepimiz.ve herkese açık yapyoruz.en güsel yardım bilgiyledir.buyur yorumlara açık hem hepimize belki fikir verr ve daha tefaruatlı yonlendiririz arkadsımızı.saygılar.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Üye
Tecrübe Puanı: 2017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
arkadaşlara katılıyorum kaya mezarı haçlarda kendi aralarında sınıflandırılıyo tahminim 3veya dördüncü statüdeki kişilere ait oradaki mezarlar
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
selamünaleyküm dostlar dadal usta neye yardım eteceksen joviyanusun dediği gibi etsene ne demek istiyorsan söyle msn mi istiyosun ortaklımı istiyosun ne biçinm yardımdırki bu anlamak mümkün değil bu kadar insan da akıl yok bi tane uyanık sensin herhalde
|
![]() |
![]() |
#16 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Tecrübe Puanı: 14017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Haça Sirtini Ver Karsida Bir Dikili Taş Göruyormusun?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 161017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s.a mol kardes.konuy takip edyoru üstadlar çok güsel yorumalr vermişler.bütün yorumalrı degerlendir.sit alanıysa vazgeç değilse izinin al ve ALLAH hayrlısnı versin.dedğimiz gibi o kaya bütünyle dolu.zaten ilk baksıta da belli işlm gordugu kayanın.haç olmasa bile belli.çok güsel kapalı mezrlar.ellenmemiş hiç biri.çok zahmetli bir iş olcak ama takdir boyle zahmetsiz bisey olmyor .saygılar.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 48017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
arkadasım guzel bıryer bulmussun
insallah sonuca ulasırsın allah rast getırsın |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 36017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
kardes hira_pc nin kırmızı işaretlediği yer giriş orası ne bekliyon gir vakit kaybetme :
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|