|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#11 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 36017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ayrıca kardeşim söylemeyi unuttum bunun tümülüsün odası yer seviyesinin altında girişi iyi tespit etmen lazım muhakkak pusula kullan
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 349018 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
sen yakında yerleşim yeri oldugunu nerden biliyorsun merak ettim afyonlu usta
![]() |
#13 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 77018 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
afyonlu usta yerleşim yerine yakın diye çalışma yapılamıyor zaten bekliyor ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 77018 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Tecrübeli Üye
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 349018 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
benim şahsi kanatim buda yıgma başkaları ne der bilmem
![]() |
#17 |
Tecrübeli Üye
![]()
seyrani usta son iki resim yığmadır yeşil yeşil olan lar
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 161017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
çok güzel tümlüsler...eger birinci derecede sit alanı sayılıp yasak konulmamıs olsaydı belkide şimdiye kadar çoktan tarumar ediliceklerdi...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Administrators
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s.a. ilkim111 ustanın attıgı videodaki yerler gercekten güzel tümülüsler ....
diğer yönden afyonlu_usta sen hangisine tümülüs diyorsun videoya ve resimlere bakıp hepsine bir tümülüsmü diyorsun???
![]() |
#20 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 36017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
yok hira_pc kardes ben video ya bakmadım daha sadec turk30 kardeşin resimlerine yorumda bulundum saygılar
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|