|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#11 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tecrübe Puanı: 13017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
sevgili mechul ustam kroki birkaç saatimi aldı ama sende hak verirsinki işaretler için olmazsa olmaz olan bişeydi bu iş içinde ayrıca teşekkür ederim sağol. senin sözlerin de şöyle devam etsin ne dersin alındötürün beni yarele yarele malın olduğu yere ustalar hey...........
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tecrübe Puanı: 5016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ben bu işin erbabıyım kardeşim o çizginin boyunu ölçmen gerek güzel mezarların var en basiti o ilersini araştırdınmı teçrübende varsa elle koymuş gibi bir tabut gibi kayadan mezar acarsın 10 yada 15 cm dogal görünümlü kayanın altında mallar boş deil
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Üye
Tecrübe Puanı: 5016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
orda olsaydım 4 saatimi almazdı kardşim ama nasip cok basit cok biz böyle işaretleriyedik bitirdik
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Üye
![]()
ekle ms nemi yardımcı olayım kardeşim .(.........)
forum sayfasında msn vermek sakıncalı ve YASAKTIR ! saygılar. İSTİHKAM !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 593019 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Selamünaleyküm kayzer kardeş lütfen yazılarınıza dikkat edin bir yazmaya başladınız yazdığınız bütün konular hatalı sanki bu işi sadece siz yapıyorsunuz havasına girmişsiniz lütfen bir daha ikaz edilmeyeceksiniz
![]() |
#16 |
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 438018 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
kayser usa bizde böle işaretler yedik bizde senin gibi tek ben biliyom ayağına girenleri gördük ama biraz daha arkadaşlar arasında konuşurken daha iyi konuşabilirsek iyi olur vede msn eklemek yazak sitede paylaşın ne paylaşıyorsanz
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Üye
![]()
kardeşlerim kusra bakmayın eski koleksiyonerlerde eklemek mümkündü burda adminsetör arkadaşım var kendimi yakın hissetmek için yazdım sadece ben yapıyomuş gibi değil amacım yardım alıp ve yardım etmekti arkadaşlar
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 593019 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
SELAMÜNALEYKÜMKAYZER USTA ilkim usta bizimde dostumuz ve kardeşimizdir . ona yakın olan bizede yakındır yazmaya devam edrseniz memnun oluruz DAYI
![]() |
#19 |
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 349018 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
hoşgeldin kayzer kardeşim
![]() |
#20 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tecrübe Puanı: 13017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
s.a arkadaşlar ve ustalar epeydir siteye girme imkanım olmadı şimdi yazılarınızı ve yorumlarınızı okudum .ancak sıkıntılı bir durum var. işlerimden dolayı doğu karadenize gelmek zorunda kaldım ..haaa boş mu durdum bişeyler yapmaya çalıştım bir oda mezar mesela bu gibi konularla yakında tekrar kaldığımız yerden devam etmeyi umut ediyorum. bu resimler batı karadenizde idi şimdilik çalışma imkanım yok keşke olsaydı ama bir anda neden olmasın değil mi
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|