|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
![]() |
#11 |
Administrators
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
söyle bişey işaretlere bakmadan burdan bir şeyler cıkaramıyorum cünkü işaretleri görmek gerekir cihazın buldugu yere cok güvenmem vede toprak yapısı iyi gözlemlenmeli dogru yer olup olmadıgı acısından onuda o yapı zaten doldurmaysa kapladıgı alan en fazla bes metre karedir...
![]() |
#12 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 9017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
selamlar arkadaşım kireç ve kömür tabakası genellikle salgın veya ona benzer ölümlerin defnedilmesinde kullanılan bir yapı sistemi diyebiliriz.ölüler veya ölü defnedildikden sonra üstü sıvama yapılır ve üstüne bir katman kireç onun üstüne kirecin kuruması için kömür yakılır .bu şekilde bir kaç tabaka oluşdurulur.
NOT;burda önemli olan sizi buraya yönlendiren kişi oldugunu düşünüyorum o şahsı bi araştır bakalım kimmiş .Eger yabancı biriyse yani türk degilse burdan uzak durmanızı tavsiye ederim. takdir sizin .allah yar ve yardımcınız olsun. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 5017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
teşekkürler dostum tavsiyeni göz önünde bulundurarak dijkkate alıcam bu konuda başka düşünceleri ve açıklamna yapılan konu hakkında endişe ve ya olabilr diyen diğer ustalarımın düşüncelerini almak isterim saygılar
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|