|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
|
![]() |
#1 | |
Banned
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
mezarcı |
|
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#2 |
Üye
![]() Üyelik tarihi: Jul 2010
Tecrübe Puanı: 1015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
neyin yardımını bekliyorsun kardesim bulmusunu girişiii... hadı kolay gelsin
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 349018 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Nedim kardeş neyin grişini bulmuş duvara yapıştırılmış mezar steline hiç girdinmi sen
milleti yanıltma biliyorsan aydınlataaksın milleti bilmiyorsan bakacaksın
![]() |
#4 |
Üye
Tecrübe Puanı: 1015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
seyrani kardeş: bazıları bakar, bazılarıda görür! iştebu sizinle aramızdaki fark....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 349018 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
sen görenlerdensin yani nedim öylemi
hadi bakem öle olsun istediginini yazmada hürsün burda nedim kılavyene kilit vuramayız lakin bak millete umut tacirligi yapma ona izin verilmez
![]() |
#6 |
Üye
![]()
seyrani kardeşim: umut tacırli demişsinde güldüm ya... ne ve neyin umudu dostum? bu işin sermayesi nedir bana söylermisin lütfen? kaldıkı ayrıca ben hislerimle değil! bilgimle mantığımla bakarım...... saygılarımla mucit_ nedim
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: May 2010
Tecrübe Puanı: 145015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
sevgili dostum
ilk resim ve diğerleri bana göre aynı bölgede değil gibi geldi mümkünse uzaktan resmini vede bölge fotolarını eklermisin |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Tecrübeli Üye
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Tecrübe Puanı: 134017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Papatya kadın mezarını temsil eder bulduğun kralın kadınlarında sadece birinin mezarı kraliçe yani bol şans kral tümülüste yatıyor dikkatli ol yasaktır.bol şans
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|